Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

TEFAL cvrtnik & pečica FW501815 Easy 9v1

Cvrtnik in mini pečica Tefal FW501815 Easy 9v1 zdravo kuhanje brez olja še nikoli ni bilo tako preprosto! S Tefalovim cvrtnikom na zrak in žarom uživajte v 9 funkcijah v enem vsestranskem aparatu, v katerem lahko v eni potezi pripravite do 3 jedi!

 

Z 8 prednastavljenimi programi bo priprava okusnih obrokov mala malica, rešetka iz litega železa, več drugih rešetk in praktični nastavki pa zagotavljajo raznolikost okusnih jedi, ki bodo všeč celotni družini. Prva pečica na zrak in žar v enem: od zelo hrustljave hrane do odličnega okusa po žaru. 

 

Kombinacija 9 ročnih in samodejnih funkcij v enem aparatu, za popolne rezultate: cvrtje na zraku, pečenje, pečenje na žaru, peka, dehidriranje, pečenje pečenke, počasno pečenje, praženje in pogrevanje. Litoželena rešetka za žar za optimalno pečenje ribe, piščanca, mesa in zelenjave. Hitro in energetsko učinkovito 30 % hitreje in s prihrankom energije kot v klasični pečici. 

 

S pomočjo več pladnjev lahko pripravite do 3 jedi v eni potezi. Enostavna uporaba z 8 prednastavljenimi programi: krompirček, piščanec, meso, ribe, pica, torta, dehidracija, peka na žaru. 

 

7 dodanih nastavkov zagotavlja vsestransko uporabo in raznoličnost receptov: 2 rešetki, košarica za krompirček, pladenj proti kapljanju, vilica za piščanca, nastavek za snemanje in plošča za peko na žaru s snemljivim ročajem. Z volumnom 11 l lahko pripravite do 6 porcij — idealno za velike obroke z družino in prijatelji.

Redna cena:242,00 €

Moč

2000 W

Količina živil 1,7 kg

LCD zaslon

Da

Funkcije

Omogoča pečenje na žaru in peko, 9 ročnih in samodejnih funkcij

Dodatno

Kapaciteta hrane: 11 l – do 6 obrokov, možnost pranja vseh odstranljivih delov v pomivalnem stroju

Dimenzije 32,5 x 32,3 x 37 cm
Teža 8 kg

Barva

Črna

Garancija

2 leti

 

 

Povezava do proizvajalca



Copyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki