Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

ROWENTA robotski sesalnik RR7387WH Explorer S50 Total Care

Rowenta RR7387WH Explorer S50 Total Care je samostojni robotski sesalnik, ki obvladuje prah in umazanijo. Odlikuje ga enostavno avtomatsko čiščenje, ki vključuje sesanje in pomivanje tal hkrati, kar postreže z izjemnimi rezultati. Kvalitetna tehnologija združuje uporabniku prijazen pripomoček, ki privede do popolnih rezultatov na različnih tleh. Ta model sesalnika je za vse vrste talnih oblog, preprog, trdih tal, linoleja in lesenih tal.

 

Z robotskim sesalnikom Rowenta Explorer S50 očistite svoj dom in se lotite alergenov v prahu, ne da bi pri tem dvignili prst! Njegov sistem Aqua Force med čiščenjem čisti vaše tla, za resnično delovanje 4v1, ki zagotavlja vidno popolne rezultate! Njegov visoko zmogljiv filter zagotavlja 99,9% zadrževanja prahu. Njegova visokozmogljiva krtača Animal Turbo zlahka sesa dlako hišnih ljubljenčkov in grobe delce in je enostavna za vzdrževanje. Vakuumski robot je visok le 8 cm in se lahko sprehaja pod nizkim pohištvom, tako z lahkoto pobere vse alergene v prahu. Njegov metodični navigacijski sistem Smart Exploration 4.0 z izjemno natančnostjo pokriva celoten dom. Poleg tega je zelo intuitiven in enostaven za uporabo: preprosto se povežite z aplikacijo Rowenta Robots in ukažite robotu od kjer koli in kadar koli. To je celo združljivo z glasovno aktiviranimi pomočniki, za resnično dobro opravljeno nalogo! 

 

Edinstvena kombinacija brezhibnega, resnično integriranega pametnega navigacijskega sistema: žiroskopska tehnologija in infrardeči senzorji za natančno pokrivanje vašega doma, premikanje po zelo logični poti; najnovejša tehnologija stranskih kamer, ki popolnoma sledi robu vaših sten; domiselna funkcija odkrivanja preprog za zaznavanje vrste tal in samodejno prilagajanje njene sesalne moči za optimalno učinkovitost. Dve stranski krtači, ki dosežeta vse vogale in optimizirata pokritost površine. Zahvaljujoč združljivemu magnetnemu traku lahko določite določena območja, v katera robot ne sme vstopiti.

 

Visokozmogljiva litij-ionska baterija zagotavlja čas delovanja do 120 minut, pametna tehnologija polnjenja pa vam omogoča, da napolnite le toliko, kolikor potrebujete za vrnitev na čiščenje. Poleg vsega se samodejno odloči, kdaj ga je treba napolniti, in se sam odpelje do polnilne postaje. Robusten dizajn, ki je narejen za trajne visoke zmogljivosti. Če ima vaš dom pragove, bodite prepričani, da lahko robot preseže v višini 1,5 cm. Zajamčena 10-letna popravljivost.

Redna cena:382,00 €
Glasnost Do 67 dB(A)

Baterija

Litij-ionska, čas polnenja 6 ur

Čas delovanja 120 minut
Funkcije 3 nastavitve čiščenja (naključno cikcakanje, Randoom room nastavitev, Edge nastavitev)
Posoda Posoda za prah 0,4 l

Dodatno

Vrtljiva glavna krtača, 2 stranski krtači, HEPA filter, krtača za hišne ljubljenčke, infrardeči senzorji, senzorji za stopnice, polnilna postaja, samopolnjenje, dodane tri krpice za mokro čiščenje, polnilna postaja, posoda za vodo za mokro čiščenje, pokrovi brisalcev in magnetni trak, Wifi

Mere in teža 32,5 x 32,5 x 8 cm / 3,79 kg

Barva

Bela

Garancija  2 leti

 

 

Povezava do proizvajalca



Copyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki