Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

KRUPS aparat za točenje piva VB320E10

Krups VB320E10 omogoča popolno točeno pivo! Uživajte v popolnem okusu točenega piva z avtomatom Krups BeerTender. Dozirni hladilni sistem ohranja optimalno temperaturo 4 °C ter zagotavlja svežino piva 30 dni po hranjenju.

 

Krups VB320E10 BeerTender se ponaša z dizajnom, ki združuje privlačnost in praktično uporabo. Med točenjem naj bo kozarec nagnjen za 45 °C, nato pa se bo zopet poravnal za pritok optimalne količine pene. Ergonomična ročka omogoča preprosto uporabo tako za desničarje kot levičarje.

 

Aparat za točenje piva Krups VB320E10 se odlikuje s preprosto uporabo. Sodček položite v BeerTender sistem in vstavite cev v pipo, ki jo zaprete in zatem zaprete še pokrov BeerTender sistema. Sodček lahko ohladite že pred uporabo sistema ali pa pustite, da ga BeerTender sistem ohladi do popolne temperature. Pladenj, ki ujema kaplje je odstranljiv in ga zato lahko preprosto očistite po uporabi.

 

Prednosti aparata za točenje piva Krups VB320E10:

 

  • Domači sistem za točeno pivo: kozarec hladnega točenega piva si lahko privoščite kar doma.
  • Točeno pivo pri temperaturi 4 °C: indikator vam prikaže hladnost sodčka in tako zagotavlja, da boste pivo vedno okušali pri popolni temperaturi.
  • 30-dnevno točeno pivo: sistem BeerTender ohranja in varuje okus piva in optimalno stopnjo CO2 za popolno okušanje 30 dni.
  • Pivo za vsak okus: veliko različnih 5 l sodčkov se prilagaja napravi BeerTender. Med njimi so: Heineken, Affligem, Affligem Carmin, Desperados, Pelforth, and Edelweiss.
Redna cena:199,90 €

Moč

70 W

Prostornina

5 l

Hlajenje

do 4 °C

Dodatno

Hranjenje piva do 30 dni, ergonomična ročica, pladenj za kapljanje je odstranljiv za enostavno čiščenje

Dimenzije

52 x 35 x 48 cm

Teža

4,97 kg

Barva

Inox

Garancija

2 leti

 

 

Povezava do proizvajalca



Copyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki