Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

GRILLCHEF žar na oglje Comfort Basic Wagon + prevleka (11528)

GrillChef Comfort Basic Wagon žar je opremljen z modularno litoželezno rešetko in manjšo kromirano rešetko. V nasprotju z večino drugih žarov intenzivnosti žara ne uravnavate s prestavljanjem rešetke, lahko pa posamezno z obračanjem ročaja neprekinjeno nastavljate višino. 

 

Ob strani žara je prezračevalna luknja, s katero vplivate na pretok zraka in s tem na stopnjo gorenja. Sprednji del žara je opremljen z velikimi vrati za lažji dostop in enostavno uporabo. Vrata so pritrjena z zaklepom, tako da ni nevarnosti, da bi se odprla. Pod žarom se nahaja velik izvlečni pladenj za pepel. 

 

Z rešetko Comfort Basic+ je zelo enostavno ravnati. Zahvaljujoč dvema kolesoma in kromiranim ročajem lahko žar enostavno prevažate na teraso ali vrt. Poleg tega ima žar stransko polico za odlaganje pripravljenih jediTa polica je zložljiva, kar prihrani prostor pri shranjevanju. Zaradi prostora za shranjevanje pod žarom boste vedno imeli na razpolago oglje za žar.

 

Žar ima modularno rešetko v velikosti 53 x 42 cm in je primeren za skupine do približno 10 oseb. Priložena zaščitna PVC prevleka, ki ščiti žar pred slabim vremenom.

 

 

Glavne prednosti:

  • Velika površina za peko
  • Dodatni polici za odlaganje pripravljenih obrokov
  • Možnost namestitve rešetk na različnih ravneh


Redna cena:249,90 €

Vrsta

Na oglje

Premer rešetke

53 x 42 cm

Višina 115 cm
Rešetka
Kromirano jeklo
Dodatno Višina rešetk nastavljiva, dodatni polici za odlaganje pripravljenih obrokov, 2 kolesa za enostavno premikanje, PVC zaščitna prevleka
Dimenzije 100 x 115 x 71 cm

Teža

35,6 kg

Barva

Črna

Garancija 1 leto


Copyright © 2022 Grafo d.o.o. | Piškotki