Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

ROWENTA robotski sesalnik RR7245WH Explorer S40

Rowenta RR7245WH Explorer Serie 40 očistite dom in se lotite alergenov, ne da bi dvignili prst! Njegov sistem Aqua Force med čiščenjem čisti vaše tla, pravi aparat 2v1, ki zagotavlja vidno popolne rezultate!

 

Visoko učinkovit filter ki uniči 99,9 % altergelnov iz prahu, ter ponuja poenostavljeno vzdrževanje. Hkrati njegov navigacijski sistem Smart Exploration 2.0 z izjemno natančnostjo pokriva celoten dom in ima infrardeče senzorje za spremljanje ovir in senzorjev nepravilnosti za zaščito vašega sesalnika pred padcem. 

 

Poleg tega je zelo intuitiven in enostaven za uporabo: preprosto se povežite z aplikacijo in ukažite robotu od kjer koli in kadar koli. To je celo združljivo z glasovno aktiviranimi pomočniki, za resnično opravljeno nalogo! Za popolno čistočo izberite enega od 3 načina čiščenja.

 

Samodejno zagotavlja popolno talno pokritost, nadzor sten temeljito očisti vzdolž sten in plošč in Automatic Express lahko v 30 minutah očisti določeno sobo. Dve stranski krtači dosežeta vse vogale in ne zgrešite koščka tal.

Redna cena:299,90 €
Glasnost Do 65 dB(A)

Baterija

Litij-ionska, čas polnenja 6 ur

Čas delovanja 150 minut
Funkcije 3 nastavitve čiščenja (samodejno, nadzor sten in Automatic Express)
Posoda Posoda za prah 0,25 l

Dodatno

Vrtljiva glavna krtača, 2 stranski krtači, HEPA filter, infrardeči senzorji, senzorji za stopnice, samopolnjenje, dodani dve krpici za mokro čiščenje, polnilna postaja, posoda za vodo za mokro čiščenjeWifi

Mere in teža 32,5 x 32,5 x 8 cm / 3,79 kg

Barva

Črna

Garancija  2 leti

 

 

Povezava do proizvajalca



Copyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki