Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

ROWENTA kodralnik las CF3460F0 Precious Curls

Kodralnik Rowenta CF3460F0 »Precious Curls« omogoča popolne kodre ob popolni zaščiti in enostavnosti. Opremljen z inovativnimi lastnostmi za raznoliko oblikovanje: možnost nastavitve za vse vrst las, integriranim časovnikom, ki kontrolira čas ovijanja in preprečuje pregrevanje ter ekskluzivno oblogo kašmirja in keratina z arganovim oljem za popolno valovitost las.

 

Ima cev z keramično prevleko in premerom 25 mm. Kodralnik se hitro segreje, v manj kot 45 sekundah, deluje pa s temperaturo 130-200°C. Ima 8 možnosti nastavitve temperature, kontrolno lučko ter mehek ročaj za udobno rokovanje. Avtomatski izklop po eni uri neuporabe.

 

Integrirani izbirnik časa z zvočnim signalom za spremljanje časa kodranja in za popolne rezurtate brez pregrevanja. LCD zaslon za natančne nastavitve omogoča izbor nastavitev po želji, glede na vrsto las in želeni rezultat.

Redna cena:45,00 €

Funkcije

Temperatura 130-200°C

Programi 3
Zaslon LCD

Dodatno

3 časovne nastavitve (5/8/10 s), hitro segrevanje (45 s), keramična prevleka, kontrolna lučka, mehek ročaj, LCD zaslon, vrtljiva vrvica za 360°, Auto off

Dolžina napajalnega kabla 1,8 m
Samodejni izklop Da
Nastavljiv čas kodranja Da

Teža

0,5 kg

Barva

Bela/roza

Garancija 2 leti

 

 

Povezava do proizvajalca



Copyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki