Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

KRUPS kavni aparat EA875U10 Intuition Preference

Avtomatski aparat za espresso Krups EA875U10 Intuition Preference zagotavlja odlično kavno izkušnjo od zrnja do skodelice z najvišjo stopnjo skrbnosti in natančnosti. Naj vas vodi ekskluzivni osvetljeni sistem z opozorili uporabniku prijazno nadzorno ploščo, ki vam vse najljubše napitke pripravi do popolnosti, hkrati pa je tudi vzdrževanje brez težav. 

 

 

Od kratke kave do mamljivega kremnega, ročno pripravljenega cappuccina, kuhajte kavo kot pravi profesionalci s popolnoma intuitivnim kavnim aparatom. Nadzorna plošča samodejno prikazujejo nivo vode in kave ter vas hitro opozori ali so potrebne po vzdrževanju. Edinstvena tehnologija QUATTRO FORCE zagotavlja uravnoteženo aromo in okus vaše kave. spomin naprave lahko spravite 8 lastnih receptov, količino vode ali vrsto kave. Vmesnik z velikim zaslonom na dotik vsebuje napredne osebne nastavitve in intuitivne barvne svetlobne indikatorje - vse v pametnem in priročnem dizajnu. Vse, kar vam preostane, je zaupati svoji intuiciji! Integriran sistem OTC za popolno peno in nastavljiva kavna šoba za večje ali kratke pijače. In ker manipulacije niso potrebne, boste porabili manj časa za čiščenje in več časa za uživanje ob kavi, ki jo imate radi!

 

 

S pritiskom gumba izbirajte od kratke do podaljšane kave, nastavite si idealno jakost in količino kave ter skuhajte do dve kavi hkrati. Integriran sistem za penjenje mleka omogoča nešteto možnosti za brezhiben cappuccino, latte macchiato in še veliko več. Spoznajte preprost samodejni sistem čiščenja, pri katerem ročno čiščenje ni potrebno, preprosta uporaba tablete za čiščenje je vse, kar potrebujete, za dolgotrajno delovanje in odlične okuse. Posoda za vodo lahko sprejme do 3 litre, posoda za kavna zrna pa 250 g in 600 ml posoda za mleko. Kompaktna oblika omogoča preprosto vzdrževanje s preprostim dostopom do zbiralnika mlete kave na sprednjem delu aparata in s pladnjem za prestrezanje tekočine, ki je zasnovan tako, da ne pride do polivanja. KRUPS sistem samodejnega čiščenja temelji na integrirani zaprti infuzijski komori, za katero ni treba ročnega čiščenja. S tehnologijo Krups Milk Advanced je tudi enostavno čiščenje. Le cevko postavite pod izhodno odprtino kavnega aparata in samodejno čiščenje mleka se prične.

Redna cena:1.141,00 €

Moč

1450 W

Tlak 15 barov
Vzdrževanje Avtomatski program za čiščenje
Število receptov 15
Maksimalna razdalja od nastavka za kavo do pladnja za odcejanje 14 cm

Dodatno

Intuitivni svetlobni indikatorji na nadzorni plošči3 l rezervoar za vodo in 250 g posoda za kavna zrna, 600 ml posoda za mleko, avtomatski izklop

Dimenzije  44 × 28 × 40 cm
Teža 8,15 kg
Barva Črna
Garancija 2 leti

 

 

Povezava do proizvajalca



Copyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki