Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

WMF set ponev Devil 24cm + 28cm

Priznana nemška znamka WMF ponuja gurmanske kakovostne, funkcionalne in lepo izdelane izdelke, ki izpolnjujejo tudi najstrožje standarde oblikovanja. WMF predstavlja že več kot 160 let močno tradicijo v svetu kulinarike. Podjetje s svojimi novostmi postavlja standarde na mednarodnem prostoru in je pomemben vir navdiha na trgu. 

 

Postavite mizo, servirajte in uživajte! Večerja je pripravljena. Miza je pripravljena in hrana servirana, okus se ne ustavi pri hrani! Ali kuhanje za prijatelje, družino, rojstni dan ali samo zato, ker je uživanje hrane lahko dvakrat bolj okusno, če je servirano na elegantno pripravljeni mizi. Posodo WMF odlikuje kakovost, prefinjen dizajn in dolga življenjska doba.

 

2-delni set WMF ponev Devil so primerni za vse vrste kuhališč, vključno z indukcijo. Posebnost je tudi TransTherm-Allherdboden patentirana talna konstrukcija, ki zagotavlja enakomerno distribucijo toplote in daljše shranjevanjem toplote za energetsko učinkovito kuhanje.

 

Ponvi sta izdelani iz Cromargan poliranega nerjavečega jekla 18/10, priporočeno je ročno pranje. Set sestavljajo: 2 ponvi različnih velikosti in kapacitet (24 cm in 28 cm). Izredno odporna na vročino do 400°C (na štedilniku) ali 250°C (v pečici).

Redna cena:89,99 €

Material

Cromargan 18/10 polirano nerjaveče jeklo

Set

2 kosa

Komplet vsebuje

Ponev 24 cm in 28 cm

Dodatno

Priporočeno je ročno pranje, primerno za steklokeramična kuhališča, plinska kuhališča, električna in indukcijska kuhališča, ognjevarna, odporna na temperature do 400°C, TransTherm-Allherdboden patentirana talna konstrukcija 

Barva

Srebrna

Teža

2,7 kg

Garancija 2 leti

 

 

Povezava do proizvajalca



Copyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki