Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

TEFAL osvežilec tkanin DT9530E1 Pure Tex 4v1

Osvežilec tkanin Tefal DT9530E1 »Pure Tex 4v1« za oblačila, ki razkužuje, gladi gube, čisti in razprši vonjave. Hitro segrevanje v samo 15 sekundah. Sistem večnamenskih nastavkov olajša menjavo nastavkov zahvaljujoč magnetnemu pripomočku. Enostavno pranje in shranjevanje nastavkov v ohišju. Intenzivna moč pare razkuži in uniči do 99,9% virusov, bakterij in mikrobov.

 

Odstrani vonjave, alergene in pršice. Osveži in razkuži zahvaljujoč naravnemu izpustu pare brez uporabe kemikalij. Zahvaljujoč tehnologiji grelne plošče brez kondenza, oblačila je mogoče takoj obleči. Stabilna temperatura je primerna tudi za občutljive tkanine. Dve stopnji pare dosegata neprekinjen izpust pare do 30 g/min. Pospešen izpust pare do 90 g/min lahko obvlada tudi trajne gube. 

 

Dvostranski nastavek očisti vse pralne tkanine: na eni strani je odstranjevalec vlaken, na drugi pa mikrovlakna za odstranjevanje drobnega prahu, ki se nalaga v tkanini. Na nastavek lahko nanesete nekaj kapljic parfuma, priključite nastavek MonParfum in zaženete funkcijo pare. Nastavek za čiščenje odstrani lase, prah in vlakna z vseh tekstilnih površin, tudi takih, ki jih je zelo težko ali nemogoče oprati. Za zagotovitev varne uporabe se naprava po nekaj minutah nedejavnosti samodejno izklopi. Ne boste več potrebovali likalne deske za gladka oblačila, ker ta dovršeni osvežilec tkanin naredi vse.

 

 

Glavne funkcije:

  • Večnamenski nastavki
  • Hitro segrevanje
  • Lahek dizajn
  • Funkcija samodejnega čiščenja
Redna cena:125,00 €

Moč

1700 W

Hitrost segrevanja

15 s

Izpust pare

30 g/min

Pospešen izpust pare 90 g/min
Rezervoar za vodo 200 ml
Parna glava Aluminijasta plošča s keramično oblogo
Dolžina napajalnega kabla 2,5 m
Dodatno Odstranljiv rezervoar za vodo, uporaba vode iz pipe, samodejni izklop
Dodatki Nastavek za čiščenje, nastavek za dezinficiranje, nastavek PURE TEX odstrani gube, difuzor dišav
Teža 0,85 kg

Barva

Bela/modra

Garancija 2 leti

 

 

Povezava do proizvajalca



Copyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki