Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

ROWENTA pokončni sesalnik RH6837WO X-Pert 6.60 Essential

Brezžični sesalnik Rowenta RH6837WO X-Pert 6.60 Essential zahvaljujoč motorizirani krtači z LED lučmi in najsodobnejšo tehnologijo za nemoteno čiščenje. 

 

Dolgotrajna 45-minutna baterija je združena s preprostimi nastavitvami: samodejnimi načini ECO in SURFACE ter TURBO način za temeljitejše čiščenje (rešitev za brezhibno čiščenje vašega doma v najkrajšem možnem času).

 

Ciklonska tehnologija in 100 W s samodejnimi načini hitrosti. Položaj Stop&Go je primeren, če potrebujete kratek odmor od čiščenja. Sesalna glava in cev stojita samostojno. Intuitivno posodo za prah, ki se zlahka odstrani, in vse tri dele je mogoče preprosto sprati z vodo. Tako sesalnik ostane popolnoma čist in pripravljen za uporabo vsak dan. 

 

Dodatek za težko dostopne predele, nastavek za oblazinjeno pohištvo, dve enostavni krtači za čiščenje celotne površine brez prask in nastavek za steno za polnjenje ter shranjevanje izdelka. 

Redna cena:206,00 €

Moč

Litij-ionska baterija 18 V

Čas delovanja do 45 minut
Čas polnjenja 4 ure

Raven hrupa

do 85 dB(A)

Sesalna glava

Pravokotna krtača z LED osvetlitvijo
Dodatno Ciklonska tehnologija, kazalnik časa delovanja, ozki nastavek za težko dostopno območje, nastavek za oblazinjeno pohištvo, ter dve ščetki za čiščenje manjših površin, polnilna baza
Kapaciteta posode za prah 0,55 l
Dimenzije 25,1 x 25,2 x 113,3 cm
Teža 3,15 kg

Barva

Vijolična/siva

Garancija 2 leti

 

 

Povezava do proizvajalca



Copyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki