BEEM kavni aparat Espresso Select 05025

Ali imate radi polno aromo sveže kuhane kavne specialitete, na primer tiste, ki jo pripravljajo Italijani ali pa v kavarnah "bariste"?

 

Privoščite si ta užitek vsak dan doma. Ne glede na to, ali gre za aromatičen espresso, okusen kapučino ali latte macchiato - z Beem Espresso Select 05025 lahko vse te različice kave enostavno pripravite. Zahvaljujoč toplemu vrhu aparata lahko skodelice za espresso celo pogrejete – za optimalno izkušnjo uživanja!


Elektronski sistem za nadzor temperature zagotavlja optimalno temperaturo kuhanja 93°C in s tem neprimerljivo aromo. Elektronski sistem za uravnavanje temperature zagotavlja neprimerljivo aromo s pomočjo ogrevalnega in črpalnega sistema termobloka. Zahvaljujoč elegantno vgrajenemu termometru je želena temperatura vedno na dosegu.


Z vrtljivo parno šobo lahko mleko segrejete ali spenite. Odstranljiv rezervoar za vodo zagotavlja enostavno polnjenje neposredno pod pipo in hitro čiščenje. Pladenj za kapljanje lahko tudi hitro in enostavno odstranite in očistite.


Beem Espresso Select 05025 s 15 bari tlaka ima vse, kar potrebujete za uživanje v espresso trenutkih doma!

Redna cena:129,99 €

Tehnične podrobnosti:


  • Moč: 1100 W, 220-240 V, 50/60 Hz
  • Material: nerjavno jeklo, PP
  • Dimenzije: 37 x 22 x 30 cm (D x Š x V)
  • Teža: 4,0 kg
  • Prostornina: 1,5 l
  • Obseg dobave: 1x glavna enota, 1x merilna žlica s pripomočkom za pritisk, 1x velik vložek za kavni prah za pripravo 2 skodelic espressoja ali 1 skodelico dvojnega espressa, 1x vložek za kavo v prahu za pripravo 1 skodelice espressa ali 1 majhne skodelica kave, 1x portafilter, 1x pladenj za kapljanje, 1x polica, 1x rezervoar za vodo s pokrovom


Copyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki