Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

POLAROID fotoaparat SX-70 rjav

Polaroid - eden in edini!


Ste vedeli, da veliko ljudi uporablja termin Polaroid za fotoaparate, ki posnamejo fotografijo in jo po nekaj sekundah tudi natisnejo ali za fotografije, posnete s to vrsto fotoaparata? Polaroid pa je eden in edini – je blagovna znamka, ki je že leta 1948 zasnovala prvi fotoaparat, ki tudi natisne fotografijo. Zato je tudi Polaroid tako poseben in unikaten.

 

 

Fotoaparat s takojšnjim filmom SX-70, ena najbolj ikoničnih fotoaparatov, ki so jih kdajkoli izdelali, je zdaj na voljo v prenovljeni različici pri Polaroidu. Za razliko od večine instant filmskih fotoaparatov ima SX-70 zložljivo SLR zasnovo, ki je hkrati kompaktna in funkcionalna ter je sama po sebi estetsko zelo zaželen element. Zaradi ročnega upravljanja in nizke hitrosti filma je priljubljena za umetnike in sanjače. Fotoaparat ima zložljivo zasnovo. Če želite slikati v okolju s šibko svetlobo priporočamo, da kupite tudi MINT SX-70 bliskavico.

 


SX-70 ima stekleno lečo 116 mm f/8 s štirielementno zasnovo in ročnim upravljanjem, ostrenje prek sprednjega zobniškega kolesa. Sistem samodejne spremenljive hitrosti zaklopa in zaslonke povezuje območje zaslonke od f/8 do f/90 z razponom hitrosti zaklopa od 1/180 do več kot 5 sekund za natančne rezultate. Ta prenovljeni model je opremljen z novim filmskim ščitom, ki zagotavlja dosledno in natančno razvijanje po vsakem posnetku, tako da ščiti film pred svetlobo, ko je ta izključen iz fotoaparata. Poleg tega, tako kot pri vseh klasičnih fotoaparatih Polaroid, tudi ta SX-70 za napajanje uporablja baterije, ki so vgrajene v sam fotoaparat, kar zmanjšuje potrebo po nošenje rezervnih baterij za uporabo. Ta prenovljeni model, ki združuje klasično, preizkušeno funkcionalnost in retro estetiko, vam omogoča, da ujamete današnje spomine s starinsko tehnologijo. Deluje z: filmom Polaroid SX-70.

Redna cena:429,90 €

Format

Fotoaparat SX-70

Deluje s

filmom Polaroid SX-70

Dimenzije

11,4 x 7,35 x 3,45 cm

Teža

1022 g

Baterija

Litij-ionska baterija (750 mAh)

Ročno ostrenje
26,4 cm 
Leče
Steklena leča 116 mm f/8  
Hitrost zaslonke 1/180-5sec 
Zaslonka Od f/8 do f/90
Dodatno USB kabel za polnjenje, kolesce za osvetlitev/zatemnitev
Barva Srebrno/rjava

Garancija

1 leto

 

 

Povezava do proizvajalca



Copyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki