Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

NIKON objektiv Z 24-120/4S

Objektiv NIKKOR Z 24-120mm f/4 S ima lahko konstrukcijo, napredno optiko in širok razpon zooma, zato je odličen potovalni objektiv, ki ga boste z veseljem vzeli s seboj. Od nenačrtovanih izletov do skrbno pripravljenih fotografskih odprav – udobno razširite svoj razpon za fotografiranje in videoposnetke. Osupljive pokrajine, izjemna arhitektura, živahna ulična fotografija, privlačni portreti in še veliko več. Z izjemno prilagodljivim razponom goriščne razdalje od 24 do 120 mm boste lahko zajeli vse kote, ne da bi vam bilo treba menjati objektive. NIKKOR Z 24-120mm f/4 S je presenetljivo prenosljiv za zoom objektiv s tako širokim razponom. Ostanite na enem mestu ali pa se neovirano premikajte med kadriranjem posnetka. S kompaktnim in vsestranskim zoom objektivom imate na voljo vrsto možnosti. Ta visokozmogljiv objektiv z vzdržljivo zgradbo vas ne bo pustil na cedilu, pa naj bo potovanje še tako eksotično. Je zatesnjen in tako zaščiten pred prahom in kapljicami vode, Nikonova fluorova prevleka na sprednji leči pa odbija umazanijo in jo lahko enostavno pobrišete. Naj gre za fotografije ali videoposnetke: stalna svetlobna moč f/4 omogoča odličen ustvarjalni nadzor. Posnemite portrete in bližinske posnetke z večjo globinsko ostrino v celotnem območju zooma. Pri snemanju videoposnetkov lahko spreminjate goriščne razdalje, ne da bi spreminjali osvetlitev. Nikonovi prevleka ARNEO in nanokristalna prevleka poskrbita za jasne slike, saj preprečujeta podvojene vire svetlobe in notranji odboj, ki so posledica vpadne svetlobe iz katere koli smeri. Posnetki bodo čudoviti, tudi če fotografirate prizore, kjer so v kadru neposredni viri svetlobe. S kratko najmanjšo razdaljo ostrenja in največjim razmerjem reprodukcije 0,39 lahko kader napolnite s podrobnostmi. Motive izpostavite na širokih ozadjih ali eksperimentirajte s stiskanjem: v celotnem razponu zooma lahko fotografirate celo do razdalje 0,35 m.

Redna cena:1.299,00 €
Vrsta Nikonov bajonet Z
Format FX

Goriščna razdalja

24–120 mm

Najbolj odprta zaslonka

f/4

Najmanjša odprtost zaslonke

f/22

Zgradba objektiva

16 elementov v 13 skupinah (s 3 lečami iz ED-stekla, 1 asferično lečo iz ED-stekla, 3 asferičnimi lečami, lečami z nanokristalno prevleko in prevleko ARNEO ter sprednjo lečo s fluorovo prevleko)

Kot zajema

Format FX: 84° do 20°20', Format DX: 61° do 13°20'
Lestvica goriščne razdalje Skala v milimetrih (24, 28, 35, 50, 70, 85, 120)

Sistem ostrenja

Sistem notranjega ostrenja

Najmanjša razdalja ostrenja

0,35 m pri vseh položajih zooma (merjeno od goriščne ravnine)
Največje razmerje reprodukcije 0,39-kratna

Število lamel zaslonke

9 (zaobljena odprtina zaslonke)

Razpon zaslonke od f/4 do 22
Premaz Nanokristalna prevleka, fluorova prevleka, prevleka ARNEO

Velikost navoja za filter

77 mm (P = 0,75 mm)

Premer × dolžina

Približno 84 x 118 mm

Teža

Približno 630 g

Samodejno ostrenje

Da

Notranje ostrenje Da

Ostrenje

Samodejni način, ročni način

Priložena dodatna oprema Pokrovček objektiva LC-77B (sprednji), pokrovček objektiva LF-N1 (zadnji), sončna zaslonka HB-102, torbica za objektiv CL-C2

 

 

Povezava do proizvajalca



Copyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki