Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

ECOVACS robotski sesalnik Deebot N8 Pro

Dolgo preden je koncept pametnega doma Smart Home postal moderen, je Ecovacs Robotics že bil na čelu inovacij v pametni robotiki doma. Ecovacs je z več kot 20 let izkušenj na področju pametne robotike doma podjetje spremenil iz vizionarskega zagonskega "Startup" podjetja v globalno korporacijo s poslanstvom izdelave robotov svetovnega razreda za čiščenje doma in industrijsko čiščenje, čiščenje zraka, varnost in nadzor in celo pomoč pri prodaji trgovcev. Roboti Ecovacs so zasnovani tako, da spremenijo način življenja in dela ter so sedaj na voljo v več kot 60 državah po svetu.

 

Zanesljivo čiščenje, kjerkoli, kadarkoli. Ecovacs DEEBOT N8 PRO je napreden robotski sesalnik z vrhunsko tehnologijo TrueDetect 3D, ki takoj zazna in se izogne oviram, kar robotu omogoča izboljšano globinsko čiščenje brez trkov.

 

sistemom pomivanja OZMO lahko Ecovacs Deebot N8 Pro istočasno sesa in pomiva. S pomočjo te inovativne tehnologije omogoča štiri stopnje vlaženja glede na vaše potrebe in različne tipe tal (laminat, lesena tla ali ploščice nastavite kar preko aplikacije.

 

Robotski sesalnik Ecovacs Deebot N8 Pro lahko krmilimo s pomočko aplikacije, ki jo lahko uporabljate za priročen nadzor vašega robota iz katere koli lokacije, za načrtovanje urnika čiščenja ter za preverjanje trenutnega statusa čiščenja. V sistemu sta lahko istočasno shranjena dva tlorisa, ki ju lahko individualno tudi prilagodite – s funkcijami kot je npr. Virtual Boundary, ki omeji območje delovanja robotskega vakuumskega čistilnika – ali določite področja, na katerih naj robot opravi poseben postopek čiščenja.

 

Ecovacs, pionir na področju tehnologije, je na tržišče lansiral tehnologijo izrisa tlorisa in navigacije s pomočjo laserja, ki jo danes poznamo pod imenom TrueMapping. Prvič je bila uporabljena ravno na področju robotskih naprav za uporabo v gospodinjstvu. Ecovacs Deebot N8 Pro s pomočjo te tehnologije v le nekaj sekundah izriše tloris svoje okolice in se nato varno pomika po vašem domu. Ta zanesljivi navigacijski koncept omogoča učinkovito in temeljito čiščenje vaših talnih površin.

 

Več informacij

Redna cena:499,00 €
Tip navigacije Smart Navi 3.0 + TrueMapping
TrueDetect 3D da
Večnadstropno mapiranje prostora da, 2 nadstropja
Mokro čiščenje da (OZMO)
Skeniranje prostora da (mapiranje)
OTA da
Glasovno poročilo da
Načini delovanja Auto, Area, Custom
Zaznavanje preprog da
Nastavitev moči sesanja da, 4 stopnje
Anti-Drop da
Anti-Collision IR senzor, odbijač
Anti-Block da
Samodejno polnjenje da
Sesalna / glavna krtača Glavna krtača in sesalna krtača
Površine Trda tla, nizka preproga, parket, keramične ploščice
Delovni čas (min) 110
Filter visoko zmogljivi filter
Stranske krtače dvojne
Upravljanje s pametnim telefonom da
Nadzor gibanja da
Časovni razpored da
Teža aparata (kg) 3.6
Glasnost (dBa) 67
Baterija Li-ion 3200mAH
Prehod praga vrat (cm) 2 cm (1,3 cm s krpo)
Kapaciteta posode za prah (ml) 420
Čas polnjenja (h) Približno 4
Garancija 24 mesecev (12 mesecev na baterijo)


Copyright © 2022 Grafo d.o.o. | Piškotki