Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

ECOVACS robotski sesalnik Deebot U2 Pro

Dolgo preden je koncept pametnega doma Smart Home postal moderen, je Ecovacs Robotics že bil na čelu inovacij v pametni hišni robotiki. Ecovacs je z več kot 20 let izkušenj na področju pametne hišne robotike, podjetje spremenil iz vizionarskega zagonskega "Startup" podjetja v globalno korporacijo s poslanstvom izdelave robotov svetovnega razreda za čiščenje doma in industrijsko čiščenje, čiščenje zraka, varnost in nadzor in celo pomoč pri prodaji trgovcev. Roboti Ecovacs so zasnovani tako, da spremenijo način življenja in dela ter so sedaj na voljo v več kot 60 državah po svetu.


Ste lastnik hišnega ljubljenčka? Ste naveličani nenehnega čiščenja? Ecovacs DEEBOT U2 PRO je tu, da olajša življenje. Robot je na voljo z načinom Max+, ki zagotavlja dodatno moč sesanja, ter z inovativnim kompletom za hišne ljubljenčke s krtačo in izjemno veliko posodo za prah.

 

Edinstvena tehnologija čiščenja OZMO ECOVACS je zdaj na voljo v vseh ECOVACS-ovih modelih - od vstopnega do premijskega modela. Preklopite na vakuumsko in mokro kombinacijo za vsestransko mokro čiščenje vašega doma. Nadzor preko aplikacije in združljivost s pametnim domom zagotavljata čiščenje brez napora, tudi ko niste doma.

 

Popolnoma uravnotežena konfiguracija DEEBOT U2 PRO s prostornino zbiralnika prahu 400 ml in 300 ml rezervoarja za vodo lahko očisti do 200 kvadratnih metrov celotnega doma hkrati.

 

OZMO sistem je zelo preprost za uporabo. Enostavno pričvstite ali odstranite ploščo s krpo za čiščenje in tako preprosto preklapljate med funkcijama sesanja in brisanja. Elektronsko krmiljena vodna črpalka dosledno črpa vodo iz velikega rezervoarja za začetek brisanja.

 

Več informacij

Redna cena:269,00 €
Glasnost 66 dB
Čas polnjenja cca 4,5h
Baterija Li-Ion 3200 mAh
Max čas delovanja cca 150 min
Kapaciteta posode za prah 400 ml
Kapaciteta posode za vodo 300 ml
Max višina praga 1,8 cm
Teža 2,75 kg
Dimenzije robota 337 x 339 x 79 mm
Teža pakiranja 6,2 kg
Dimenzije pakiranja 419 x 192 x 462 mm
Garancija 24 mesecev
Vsebina paketa 1 x Ecovacs Deebot U2 Pro, 1 x polnilna postaja, 4 x stranske krtače, 1 x paket za hišne ljubljenčke (800 ml posoda za prah, krtača, filter), 1 x pralna čistilna krpa, 1 x plata za mokro čiščenje, 5 x krpe za enkratno uporabo, 2 x HEPA filter, 1 x navodila za uporabo, 1 x orodje za čiščenje


Copyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki