ECOVACS robotski sesalnik Deebot Ozmo T9

Dolgo preden je koncept pametnega doma Smart Home postal moderen, je Ecovacs Robotics že bil na čelu inovacij v pametni robotiki doma. Ecovacs je z več kot 20 let izkušenj na področju pametne robotike doma podjetje spremenil iz vizionarskega zagonskega "Startup" podjetja v globalno korporacijo s poslanstvom izdelave robotov svetovnega razreda za čiščenje doma in industrijsko čiščenje, čiščenje zraka, varnost in nadzor in celo pomoč pri prodaji trgovcev. Roboti Ecovacs so zasnovani tako, da spremenijo način življenja in dela ter so sedaj na voljo v več kot 60 državah po svetu.

 

Najboljše je ravnokar postalo še boljše. Vrhunsko robotsko čiščenje 9 v 1. Deebot Ozmo T9 je prvi pametni robotski sesalnik, ki se izogiba oviram, z zmogljivimi funkcijami sesalnika za enkratno uporabo in mobilnim osvežilcem zraka.

 

Z vgrajenim osvežilcem zraka lahko Ecovacs DEEBOT Ozmo T9 vaš dom napolni z občutljivo, razkošno dišavo, tako da boste lahko uživali v najboljši izkušnji doma. Osvežilec zraka je zasnovan za širjenje dišav in učinkovito odstranjevanje neprijetnih vonjav in vonjav hišnih ljubljenčkov. Neodvisna zasnova kapsule s tremi vrstami dišav, ki se obdržijo 60 dni.

 

Vaš Deebot Ozmo T9 se s pomočjo sistema TrueMapping 2.0 prilagodi najrazličnejšim kompleksnim okoljem. Brez težav se pomika po vašem domu, najsi bo ta osvetljen ali v popolni temi, ter ga vedno očisti temeljito in brez kakršnega koli napora ali prekinitev.

 

ECOVACS robotski sesalnik Deebot Ozmo T9 je opremljen z nadgrajeno tehnologijo TrueDetect 3D 2.0 za 3D zaznavanje tal in izogibanje oviram, zato vaš Deebot T9 pozna vsak kotiček vašega doma. Predmete zaznava z izjemno natančno resolucijo v dejanskem času in se tako strateško izogiba oviram, trkom, zapletanju in motnjam.

 

Deebot Ozmo  T9 se s pomočjo napredne Ozmo Pro 2.0 funkcije zlahka spopade s katero koli talno površino. Istočasno pometa, sesa in pomiva vaša tla ter tako učinkovito odstrani trdovratne madeže s katerih koli talnih površin. Vaš Deebot sedaj z novim sistemom Ozmo Pro Kit deluje še tišje.

 

Za izkušnjo čiščenja doma brez kakršnega koli stresa lahko Deebot Ozmo T9 uporabljate skupaj s postajo za samodejno praznjenje. Naprava je na voljo v elegantni vesoljno sivi ali biserno beli barvi in ni priložena..

 

Več podatkov


Redna cena:769,00 €
Navigacija TrueMapping
Načini sesanja Auto, Spot, Area
Zaznavanje preprog da
Plavajoča glavna krtača da
Glasnost 67 dB
Čas polnjenja cca 6,5h
Baterija Li-Ion 5200 mAh
Max čas delovanja cca 175 min
Kapaciteta posode za prah 420 ml
Kapaciteta posode za vodo 180 ml
Max višina pragu 2 cm
Mapiranje v aplikaciji da
Navidezne stene da
OTA da
Glasovno poročanje da
Samodejna postaja za izpraznjevanje tanka za prah ne
Časovnik da
Teža 4,7 kg
Dimenzije robota 353 x 353 x 93 mm
Garancija 24 mesecev (12 mesecev na baterijo)
Vsebina paketa 1 x Ecovacs Deebot Ozmo T9, 1 x polnilna postaja, 2 x stranske krtače, 1 x Ozmo Pro 2.0, 10 x Čistilne krpice, 1 x HEPA filter, 1 x Osvežilec zraka, 1 x Kapsula za osvežilec zraka, 1 x navodila za uporabo, 1 x orodje za čiščenje


Copyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki