Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

ECOVACS robotski čistilnik oken Winbot X

Dolgo preden je koncept pametnega doma Smart Home postal moderen, je Ecovacs Robotics že bil na čelu inovacij v pametni robotiki doma. Ecovacs je z več kot 20 let izkušenj na področju pametne robotike doma, podjetje spremenil iz vizionarskega zagonskega "Startup" podjetja v globalno korporacijo s poslanstvom izdelave robotov svetovnega razreda za čiščenje doma in industrijsko čiščenje, čiščenje zraka, varnost in nadzor in celo pomoč pri prodaji trgovcev. Roboti Ecovacs so zasnovani tako, da spremenijo način življenja in dela ter so sedaj na voljo v več kot 60 državah po svetu.

 

Novi svet čiščenja oken prihaja od strokovnjakov za domačo robotiko Ecovacs Robotics. Winbot X je prosto gibljiv, prilagodljiv, inteligenten aparat, ki se prilega vašemu steklu in potuje po površini, dokler ni vsak centimeter čist. Ecovacs Winbot X je vrhunski produkt pri avtomatskem čiščenju in negovanju oken, s presenetljivimi lastnostmi, ki pustijo druge stroje daleč zadaj, tako za praktično privlačnost, kot tudi za tehnološki užitek.

 

Winbot se premika varno in prosto, tako, da vi lahko med tem uživate v prostem času. Ponaša se z brezžičnim virom energije, načinom Deep Clean in varnostnim sistemom.

 

Ecovacs Winbot X lahko določi velikost in obliko vašega okna, nato pa ustvari inteligentno, sistematično čistilno pot za večjo učinkovitost čiščenja. Winbot X očisti steklo s 4-stopenjskim procesom, ki se natančno osredotoči na prostor pod robotom. Medtem ko se pomika po oknu, se lahko odloči za samodejni način čiščenja ali pa se odloči za način Deep Clean, zaradi česar se vrne na iste dele, da se zagotovi poliran končni rezultat in lesk.

 

Napredna sesalna tehnologija Power Suction System služi za dva namena: glavna je varna pritrditev vašega Winbot-a na steklo. Poleg tega močnejši sesalni učinek pomeni čvrsto čiščenje oken in s tem boljši končni rezultat. Robot potrebuje približno 50 min da se dokončno napolni. Ko je moč robota nizka se vrne na začetno točko in aktivira alarm. 

 

Več podatkov

Redna cena:449,00 €
Lastnosti
Barva Bela
Znamka Ecovacs
Način čiščenja Mokro čiščenje
Čas brezžičnega delovanja do 50 min
Površina čiščenja minimalno 50 x 50 cm
Vrsta baterije Li-ion
Priloženi dodatki daljinski upravljalnik, napajalnik, varnostni priključek, podaljšek, privez, čistilne krpice, tekočina za čiščenje oken, navodila za uporabo
Širina 24,5 cm
Višina 10,9 cm
Globina 24,5 cm
Teža 2,9 kg
Garancija 2 leti


Copyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki