Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

TEFAL parna postaja GV9820E0 Pro Express Vision

Parna postaja Tefal GV9820 Pro Express Vision zagotavlja profesionalno učinkovitost zahvaljujoč kombinaciji najmočnejše izhodne pare in nove tehnologije Smart Steam, inteligentnega senzorja, ki prepozna gibanje vašega likalnika in avtomatsko zagotavlja paro za vrhunsko likanje. 

 

Generator pare je enostaven in omogoča likanje z visokim pritiskom in krajšim časom,vrhunsko učinkovitostjo, ki je kombinacija nove tehnologije visokotlačnega rezervoarja s kontinuiranim izhodom pare do 180 g/min, medtem ko dodatni udar pare 750 g/min omogoča glajenje trdovratnih gub. Na ročaju se nahaja kontrolna plošča, ki skrajša čas med spreminjanjem programov za različne tkanine.

 

Ekskluzivni sistem dvojne zaščite vam omogoča popolnoma brezskrbno likanje, z enkrtanim zbiralnikom vodnega kamna, ki zagotavlja dolgotrajni izpust pare, zaščtitni sistem proti kapanju pa ščiti, da ostanejo oblačila brez madežev. S svojo edinstveno močjo pare in pametnimi naprednimi lastnostmi je vrhunski zaveznik, ki zagotavlja najbojše likanje in daje izjemne rezultate. Ko je likalnik v vodoravnem položaju se samodejno prižge LED lučka na vrhu likalnika, ki osvetli površino likanja.

 

 

Glavne funkcije:

  • Tehologija Smart Steam
  • Sistem dvojne zaščite
  • Zbiralnik vodnega kamna
  • LED lučka
Redna cena:515,00 €

Moč

3000 W

Likalna površina

Durilium Airglide Autoclean

Pritisk pare

9 barov

Pospešen izpust pare

750 g/min

Variabilni izpust pare

0 – 180 g/min

Rezervoar za vodo

1,2 l; odstranljiv

Dolžina napajalnega kabla 1,6 m

Dodatno

Smart tehnologija (5 nastavitev), hitro segrevanje (2 min), varnostna zapora za varno prenašanje aparata, Autoclean likalna plošča, zbiralnik vodnega kamna, LED lučka

Barva

Črna/zlata

Garancija 2 leti

 

 

Povezava do proizvajalcaCopyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki