Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

GRILLCHEF plinski žar Trendy 5.1 (12232)

Landmann (Grillchef) je najstarejši proizvajalec žarov v Nemčiji. Ustanovitelji današnje tradicionalne blagovne znamke so imeli leta 1966 izostren instinkt in prvi žar prinesli domov iz Kanade. Njihova vizija uspešnega posla je obrodila sadove.

 

Plinski žar GrillChef Trendy 5.1 se ponaša s 5 + 1 gorilniki, litoželezno rešetko, PTS sistemom in vključenim pokrovom. Grill Chef Trendy je odlična izbira za ljubitelje žara, ki iščejo sodobne rešitve za lažjo pripravo tudi najbolj izpopolnjenih jedi. Z izbiro tega žara boste zagotovili maksimalno udobje med vsako uporabo.

 

Skupna kuhalna površina 70 x 44 cm omogoča pripravo več jedi hkrati, s čimer lahko nahranimo do 12 oseb. Poleg tega je žar opremljen z ločenim piezo centralnim vžigom za vsak gorilnik, zaradi česar bo vžig naprave potekal hitro in učinkovito. 

 

Posebnost gorilnikov je njihova natančna zasnova. Vsak kuhar lahko uporablja do 5 samostojnih visokokakovostnih gorilnikov iz nerjavnega jekla, vsak z močjo 3,2 kW. Če ga potrebujete, lahko uporabite tudi stranski gorilnik (3,5 kW), ki je vključen v eno od dveh stranskih polic. V kombinaciji z indikatorjem temperature na pokrovu vam bodo omogočili lažjo pripravo želenega menija.

 

Žar GrillChef Trendy ima visokokakovosten pokrov z dvojno steno iz nerjavečega jekla, ki daje napravi eleganten videz in veliko vzdržljivost. Lahko se pohvali tudi z okrasnimi ročaji iz nerjavečega jekla, prašno lakiranimi stranskimi policami in okvirjem, ter toplotno odporno zgorevalno komoro.

Redna cena:499,00 €

Površina žara

70 x 44 cm

Gorilniki

5 plinskih gorilnikov iz nerjavečega jekla (5 x 3,2 kW), stranski gorilnik (3,5 kW)

Funkcije

Piezo vžig integriran v gumbe

Dodatno Zaščitni pokrov, dvojni pokrov iz nerjavečega jekla, komplet za regulacijo plina s cevjo, polica za indirektno ogrevanje, 2 emajlirani žar rešetki iz litega železa, 2 kolesi za enostaven transport, vključeno pokrivalo za shranjevanje
Dimenzije 132 x 117 x 61 cm

Teža

48 kg

Barva

Srebrna/črna

Garancija 1 leto


Copyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki