Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

LANDMANN keramični žar na oglje Big Landmann (11501)

Landmann (Grillchef) je najstarejši proizvajalec žarov v Nemčiji. Ustanovitelji današnje tradicionalne blagovne znamke so imeli leta 1966 izostren instinkt in prvi žar prinesli domov iz Kanade. Njihova vizija uspešnega posla je obrodila sadove.

 

LANDMANN žar na oglje Ceramic velja za enega najučinkovitejših načinov pečenja na žaru. Že tisočletja se v Aziji za kuhanje uporabljajo keramične pečice. Tradicionalne japonske pečice se imenujejo "mushikamado". Sredi 20. stoletja so Američani te peči dodatno razvili, saj so združili najboljše iz obeh svetov. Vsestranski tako imenovani "Kamado žari" so "ugledali luč sveta. Sama beseda kamado je japonska za pečico.

 

Big Landmann je najsodobnejša keramična pečica z žarom z neverjetno toplotno izolacijo. Prednost keramičnih žarov je, da lahko reguliramo temperaturo, zato so primerni za pečenje vseh vrst mesa, zelenjave, pic, kruha... V njih lahko pečemo tudi celega piščanca ali purana. Meso ostane sočno in mehko, zunaj pa dobi hrustljavo skorjico. Jedi so obogatene z aromo žaraTa vrsta žara ima izjemno izolacijo in zadrževanje toplote, kar pomeni, da je potrebno manj zraka in oglja. V žaru se zadržuje vlaga, kar daje sočen rezultat. 

 

Odličen žar za počasno kuhanje. Visokokakovostno tesnilo iz klobučevine zagotavlja tesno tesnjenje, zaradi česar je popolno za prekajevanje. Dimne sekance, koščke ali majhne koščke lesa položimo na oglje in ustvarimo dim. Na pokrovu je ventil iz litega železa in integriran termometer. Voziček z dvema stranskima mizicama na 4 kolesih z zaklepanjem.

 

Big Landmann se lahko uporablja za neposredno peko na žaru, kjer se hrana kuha neposredno nad žerjavico, pa tudi za indirektno peko na žaru. Voziček je vključen v ta model. Žar je primeren za domačo uporabo, na njem pa boste naenkrat lahko pripravili za 16 oseb.

Redna cena:1.199,00 €

Vrsta

Na oglje

Premer rešetke

49,5 cm + 47,5 cm

Višina 125 cm
Rešetka
Kromirano jeklo
Dodatno 4 kolesa za enostavno premikanje
Dimenzije 125 x 131 x 72 cm

Teža

132 kg

Barva

Črna

Garancija 1 leto


Copyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki