Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

LANDMANN žar na oglje Dorado (31401)

Landmann (Grillchef) je najstarejši proizvajalec žarov v Nemčiji. Ustanovitelji današnje tradicionalne blagovne znamke so imeli leta 1966 izostren instinkt in prvi žar prinesli domov iz Kanade. Njihova vizija uspešnega posla je obrodila sadove.

 

LANDMANN žar na oglje Dorado združuje klasično peko na oglju za pripravo hrane na žaru. Zahvaljujoč pokrovu z dvojno steno se toplota optimalno shranjuje pod pokrovom. S termometrom na pokrovu je žar opremljen z modularno litoželezno rešetko in manjšo kromirano rešetko, ki jo upravljate z ročico, kar ponuja priročen nadzor temperature - ne glede na količino hrane, ki jo želite peči. 

 

Delovna višina je cca 86 cm. Emajlirane rešetke za žar iz litega železa 42 x 56 cm so primerene za skupine do približno 10 oseb. Čiščenje je enostavno prek odstranljivega predala za pepel. Sprednji del žara je opremljen z velikimi vrati za lažji dostop in enostavno uporabo. Poleg tega ima žar dve stranski polici za odlaganje pripravljenih jedi. Polici sta zložljivi, kar prihrani prostor pri shranjevanju. 

 

Zaradi prostora za shranjevanje pod žarom boste vedno imeli na razpolago oglje za žar. Ob strani žara je prezračevalna luknja, s katero vplivate na pretok zraka in s tem na stopnjo gorenja. Zahvaljujoč dvema kolesoma in kromiranemu ročaju lahko žar enostavno prevažate po terasi ali vrtu.

 

 

Glavne prednosti:

  • Velika površina za peko
  • Dodatni zložljivi polici za odlaganje pripravljenih obrokov
  • Možnost namestitve rešetk na različnih ravneh
Redna cena:319,90 €

Vrsta

Na oglje

Premer rešetke

42 x 56 cm

Višina 86 cm
Rešetka
Kromirano jeklo
Dodatno Višina rešetk nastavljiva, dve zložljivi dodatni polici za odlaganje pripravljenih obrokov, 3 kljuke, 2 kolesa za enostavno premikanje
Dimenzije 109 x 133 x 56 cm

Teža

31 kg

Barva

Črna

Garancija 1 leto


Copyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki