Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

ROWENTA pokončni sesalnik RH9990WO X-Force 14.6

Brezžični sesalnik Rowenta RH9990WO X-Force Flex prinaša popolnoma nove dimenzije sesanja. Akumulatorski pokončni sesalnik X-Force Flex 14.6 s svojo iznajdljivo in prilagodljivo zasnovo popelje v novo dimenzijo, ki pobira prah do 4-krat hitreje, pod nizkim pohištvom z neprekosljivimi zmogljivostmi in okretnostjo, za čiščenje brez napora! 32,4 V litij-ionsko baterijo, ki se ponaša z impresivnimi 70 minutami avtonomije (če uporabljate sesalnik na položaju Eco). Poleg tega odkrijte dodatno glavo za popolnoma nov način čiščenja zahvaljujoč pametnemu dizajnu, ki vsebuje novo glavo Aqua: idealen pripomoček, ki prihrani čas za brezskrbno čiščenje vsak dan. Sesalnik in čistilec v eni potezi s to priročno nastavitvijo vsebuje inovativno, visokotehnološko zasnovo, ki ponuja popolno čistilno rešitev. Gibanje nazaj in naprej poteka brez napora - tudi v vogalih. Allergy filter zajame do 99 % delcev in odvaja samo čist zrak. Gumb za intenzivni vklop Boost za odstranjevanje močne umazanije. Na zaslonu ročaja je prikazan preostali čas delovanja, zaradi 5 nastavitev moči lahko sesalno moč prilagodite svojim potrebam. Od nastavitve Surface do sesanja pohištva do Boost nastavitve za najvišjo sesalno moč. Izjemno velika posoda za prah s prostornino do 0,9 litra, zasnovana za velike površine in manj pogosto praznjenje. Enostavno praznjenje in čiščenje, zahvaljujoč možnosti izpiranja vseh delov pod tekočo vodo.

 

 

 

Edinstvena glava z LED osvetlitvijo, ki ne pušča prahu nikjer in integrirane ščetke pokrivajo vsak centimeter vašega doma, od tal do stropa: parket, ploščice, preproge, pod nizkim pohištvom in popolno navigacijo okrog občutljivega pohištva. Ta model vsebuje: dve krpi za pomivanje za Aqua Head in nastavek za reže za težje dostopne predele, mini Electro krtača za odstranjevanje živalske dlake, nastavek za oblazinjeno pohištvo, polnilna postaja za enostavno napajanje in shranjevanje naprave, rezervni filter in dve vgrajeni fini krtači za takojšnje čiščenje vseh površin in brez madežev.

Redna cena:649,00 €

Moč

Litij-ionska baterija 32,4 V

Čas delovanja do 70 minut
Čas polnjenja 3 ure

Raven hrupa

do 84 dB(A)

Sesalna glava

pravokotna AQUA glava z LED osvetlitvijo
Dodatno 2v1 sesanje in mokro čiščenje hkrati, ciklonska tehnologija, dve krpici za sesalno glavo Aqua, kazalnik časa delovanja, mini Electro krtača za odstranjevanje živalske dlake, ozki nastavek za težko dostopno območje, nastavek za oblazinjeno pohištvo, ter dve ščetki za čiščenje manjših površin, polnilna baza, nadomestni filter
Kapaciteta posode za prah 0,9 l
Dimenzija 25,1 x 27,4 x 115 cm
Teža 5,1 kg

Barva

Modra/črna

Garancija 2 leti

 

 

Povezava do proizvajalca



Copyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki