Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

ROWENTA masažni aparat LV6020F0 Youth Facial Massager

Masažni aparat Rowenta LV6020F0 »Youth« za obraz z vibracijsko masažnimi gibi in ultrazvočno tehnologijo vibracij proti znakom staranja, zagotavlja globinsko masažo obraznih mišic, zmanjšuje vidnost drobnih linij in gub, poenoti ten kože ter ohranja kožo svežo in sijočo, za zategnjene konture in zmanjšanje zabuhlosti. Učinek glajenja in pomlajevanja ter pospeševanje učinkovitosti in vpijanja izdelkov za kožo. Masažni aparat je vodoodporen, čas čiščenja 2 minuti, 3 nastavitve hitrosti, delovanje baterije do 90 minut na polnjenje in priložen zaščitni etui. Primeren za vse tipi kože, priporočena starost 30+.

 

 

 

Potrebujete masažo, vendar so profesionalni masažni saloni preveč za vaš proračun? Potem boste morda želeli razmisliti o napravi za masažo obraza Rowenta LV6020F0, ki zagotavlja prepotrebno sprostitev za telo in duha. 

 

 

 

Vibracijska masaža izboljša prekrvavitev v bolečih predelih in lajša bolečine ali napetosti. Še posebej je primeren za masažo obraza. Masažna naprava se napaja s kablom USB. Prav tako lahko pomladi in regenerira kožo. Z redno uporabo lahko dosežete opazno zmanjšanje gub. Uživajte v profesionalni in cenovno ugodni sprostitvi in ​​negi.

Redna cena:178,00 €

Vrsta masaže

Vibracijska masaža

Uporaba

Obraz - pomlajevanje kože, zmanjšanje gub, masaža, sprostitev

Napajanje

USB kabel

Tip baterije Li-ion polnjenje
Delovanje do 90 min

Barva

Bronasta

Garancija 2 leti

 

 

Povezava do proizvajalca



Copyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki