Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

LANDMANN plinski žar Rexon 4.1 Steel MG (12274)

Landmann (Grillchef) je najstarejši proizvajalec žarov v Nemčiji. Ustanovitelji današnje tradicionalne blagovne znamke so imeli leta 1966 izostren instinkt in prvi žar prinesli domov iz Kanade. Njihova vizija uspešnega posla je obrodila sadove.

 

Plinski žar Landmann Rexon je opremljen s PTS tehnologijo (Power Thermal Spreading), zahvaljujoč kateri se toplota enakomerno porazdeli po celotnem žaru. Pokrov z dvojno steno ima vgrajen termometer, ki omogoča nadzor temperature v notranjosti žara. 

 

 Ročaj pokrova, sprednja plošča in sprednja stran stranskih polic so izdelane iz trpežnega nerjavečega jekla. Emajlirano kurišče dobro zadržuje toploto in je odporno na visoke temperature. Podstavek s 4 vrtljivimi kolesi za 360° z zavoro zagotavlja visoko udobje pri transportu. 

 

Zahvaljujoč 4 neodvisnim cevnim gorilnikom in 1 stranskemu gorilniku lahko uporabnik hkrati pripravlja jedi za skupno 12 oseb. Modularna rešetka je izdelana iz litega železa, zahvaljujoč temu se odlično spopada z ohranjanjem toplote - poleg tega ima žar še drugo rešetko za segrevanje hrane. Ponaša se z vzdržljivimi kuhališči iz litega železa s kuhalno površino 64 x 40 cm. 

 

Primerno za pranje v pomivalnem stroju (rešetke, deflektor, pladenj za kapljanje in posodo za maščobo). Stranske police so namenjene za odlaganje pripravljenih jedi. Spodnja omarica z vrati iz nerjavečega jekla je zasnovana za 11 kg veliko plinsko jeklenko.

Redna cena:599,00 €

Površina žara

64 x 40 cm

Gorilniki

4 plinski gorilniki iz nerjavečega jekla, stranski gorilnik (4 x 3 kW + 1 x 3 kW)

Funkcije

Prikaz temperature na pokrovu, elektronski žig, PTS sistem

Dodatno 4 kolesa z možnostjo zaklepanja, zaprto ohišje z dvojnimi stenami, ročaji iz brušenega nerjavečega jekla, odstranljiva posoda za kapljanje, priložena cev in reduktor tlaka
Dimenzije 120 x 52 x 135 cm

Teža

47,5 kg

Barva

Črna

Garancija 1 leto


Copyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki