Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

WMF 5 delni set posod Diadem Plus

Priznana nemška znamka WMF ponuja gurmanske kakovostne, funkcionalne in lepo izdelane izdelke, ki izpolnjujejo tudi najstrožje standarde oblikovanja. WMF predstavlja že več kot 160 let močno tradicijo v svetu kulinarike. Podjetje s svojimi novostmi postavlja standarde na mednarodnem prostoru in je pomemben vir navdiha na trgu. 

 

 

WMF 5 delni set posod Diadem Plus so primerni za vse vrste kuhališč, vključno z indukcijskimi. TransTherm-Allherdboden: Patentirana talna konstrukcija z enakomerno porazdelitvijo toplote in podaljšanim shranjevanjem toplote za energetsko učinkovito kuhanje. Širok izlivni rob za polivanje brez kapljanja. Material: Cromargan Nerjaveče jeklo brez rje 18/10 - primerno za pranje v pomivalnem stroju, enostavno čiščenje, varno v pečici do 180°C, brez okusa in odporno na kisline. Set posode sestavljajo: 5 posod različnih velikosti in kapacitet (lonec 16 cm, 20 cm ter visoki lonci 16 cm, 20 cm, 24 cm) vključno s steklenimi pokrovi.

Redna cena:329,00 €

Material

Cromargan 18/10 polirano nerjaveče jeklo

Set

4 kosi

Komplet vsebuje

Lonec (16 cm + pokrov, 20 cm + pokrov), visoki lonci (16 cm + pokrov, lonec 20 cm + pokrov, lonec 24 cm + pokrov)

Dodatno

Pralno v pomivalnem stroju, primerno za steklokeramična kuhališča, plinska kuhališča, električna in indukcijska kuhališča, ognjevarna, odporna na temperature do 180°C, TransTherm-Allherdboden patentirana talna konstrukcija 

Barva

Srebrna

Teža

4 kg

Garancija 2 leti

 

Povezava do proizvajalca



Copyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki