Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

GRILLCHEF plinski žar Rexon 6.1 Kitchen (12120)

Landmann (Grillchef) je najstarejši proizvajalec žarov v Nemčiji. Ustanovitelji današnje tradicionalne blagovne znamke so imeli leta 1966 izostren instinkt in prvi žar prinesli domov iz Kanade. Njihova vizija uspešnega posla je obrodila sadove.


Plinska žar kuhinja Grillchef Rexon Premium 12120 iz nerjavečega jekla se ponaša s steklenim razglednim oknom in vgrajenim termometrom na pokrovu.


Plinsko žar kuhinjo odlikujeta 2 emajlirana žara iz litega železa in emajliran gorilnik iz litega železa, ki nudijo dovolj prostora za peko hrane, s katero lahko nasitite do 12 oseb.

 

Na emajlirani rešetki za ogrevanje je prostor za hrano, ki lahko počaka na toplem dokler se ne najde prostor na žar ploščah. 6 neodvisnih gorilnikov iz nerjavnega jekla se lahko pohvali z dolgo življenjsko dobo in 3,5 kW moči. Na stranskem gorilniku s 3,0 kW moči lahko pripravljamo razne priloge in druge jedi. Dovršen dizajn dopolnjujejo upravljalni gumbi z modro LED osvetlitvijo.

 

Plinska žar kuhinja Grillchef Rexon Premium 12120 ponuja pregleden časovnik, ki skrbi za nadzor nad časom peke. Posebnost je tudi zložljiva stranska mizica, ki nudi dodaten prostor za odlaganje.

 

V kompletu sta priložena cev in reducirni ventil za pomoč pri montaži in zamenjavi plinske jeklenke. Jeklenko lahko skrijete za vrati spodnje omare, ki ima poseben predal za plinsko jeklenko (4,5 ali 11 kg). Pladenj za maščobo olajša čiščenje žara po pečenju.

Redna cena:1.299,00 €

Površina žara

94 x 43 cm (3 deli)

Gorilniki

6 plinskih gorilnikov iz nerjavečega jekla (6 x 3,5 kW), stranski gorilnik (3,0 kW)

Funkcije

Piezo vžig integriran v gumbe

Dodatno Zaščitni pokrov s steklenim oknom in vgrajenim termometrom, LED osvetlitev upravljalnih gumbov, odstranljiv časovnik, zložljiva stranska mizica, priložena cev in reducirni ventil
Dimenzije 162,5 x 120,1 x 55,5 cm

Teža

86 kg

Barva

Srebrna/črna

Garancija 1 leto


Copyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki