ECOVACS robotski čistilnik oken Winbot W1 Pro

Dolgo preden je koncept pametnega doma Smart Home postal moderen, je Ecovacs Robotics že bil na čelu inovacij v pametni robotiki doma. Ecovacs je z več kot 20 let izkušenj na področju pametne robotike doma podjetje spremenil iz vizionarskega zagonskega "Startup" podjetja v globalno korporacijo s poslanstvom izdelave robotov svetovnega razreda za čiščenje doma in industrijsko čiščenje, čiščenje zraka, varnost in nadzor in celo pomoč pri prodaji trgovcev. Roboti Ecovacs so zasnovani tako, da spremenijo način življenja in dela ter so sedaj na voljo v več kot 60 državah po svetu.

 

Winbot W1 Pro je prvi Cross Auto-spray (avtomatsko križno pršenje čistila oz. vode na steklo) čistilnik iz ECOVACS-a, z zmogljivim sistemom Steady-climbing, nadgrajeno tehnologijo WIN-SLAM 3.0 in 8-stopenjsko vsestransko zaščito.

 

Ecovacs Winbot W1 Pro omogoča gladko in učinkovito izkušnjo čiščenja, ki zagotavlja poliran rezultat. Vsestransko čiščenje z nadgrajenim algoritmom za pametnejše načrtovanje poti. Zaupajte WINBOT-u kadar koli z njegovo izjemno varno učinkovitostjo čiščenja. Pameten in prijazen robot, ki ga je mogoče daljinsko upravljati od koder koli.

 

Winbot W1 Pro odliuje dvosmerna tehnologija samodejnega razprševanja. Zasnova brizganja zagotavlja, da se vsa umazanija odstrani z raztapljanjem madežev, kar omogoča enostavno brisanje. Velik rezervoar zagotavlja učinkovito mokro čiščenje in zmanjšuje pogostost menjavanja krpe.

 

S pomočjo tehnologije WIN-SLAM 3.0 z več prilagodljivimi načini, ki so na voljo, WINBOT W1 PRO čisti z gibi naprej in nazaj kar omogoča celovito in temeljito čiščenje. Pametno ustvari sistematično čistilno pot, ki zagotavlja bleščeče čiščenje s popolno pokritostjo.

 

Uporabniku prijazna aplikacija. Nastavitve in nadzor WINBOT W1 PRO lahko hitro in enostavno prilagodite z nekaj kliki na aplikaciji ECOVACS. Ko je povezan z aplikacijo, bo WINBOT W1 PRO samodejno začel s čiščenjem.

 

Več podatkov

 

 

 

 


Redna cena:489,00 €

Izdelek

WINBOT W1 PRO

Glasnost

ca. 70 dB

Čas polnjenja baterije

ca. 2 uri

Tip baterije

Lithium 650mAh

Največja delovna površina

20 m2

Funkcije čiščenja

Hitro, globoko, spot clean način

Minimalna velikost okna

30 x 40 cm

Teža

1,7 kg

Mere

270 x 270 x 78 mm

Garancija

2 leti



Copyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki