Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

ROWENTA kodralnik las CF3730F0 S0 Curls Premium Care

Kodralnik las Rowenta CF3730F0 »Curls Premium Care« prinaša osupljive rezultate s hitrim in enostavnim postopkom. Instant Curling System se ovije okrog las in ustvari čudovite kodre hitro in preprosto, medtem ko različne nastavitve z različnimi časovnimi in temperaturnimi spremembami omogočijo nešteto različnih opcij oblikovanja. Ionski generator poskrbi za zelo sijoče in gladke kodre. Kodralnik s keratinom in arganovim oljem za svetleče in gladke lase.

 

 

Kodralnik ponuja 3 nastavitve temperature in ionizator, ki vlaži lase, jih naredi gladke in spodbuja trajnost frizure. Samo vstavite pramen las, pritisnite na gumb in spustite gumb po 4 piskih. Nastavljiv čas kodranja 6/8/10/12 s. Visoko zmogljiv ionizator zmanjša statično elektriko in ne poškoduje las ter daje lasem ustrezno vlago. Čas segrevanja 60 s. Kodri so popolno oblikovani in dolgotrajno obstojni. Kodralnik poskrbi tudi za varnost, zato se po določenem času neaktivnosti samodejno izklopi, površina pa se popolnoma ohladi. Kodralnik je narejen tako, da varčuje z energijo, saj se po 60 minutah nedejavnosti izklopi. Za valovite lase izberite nizko temperaturo do 170°C in kratek čas kodranja. K paketu je priložena praktična vrečka, ki je priročna za enostavno shranjevanje.

 

 

3 nastavitvami temperature je kodralnik primeren za vse vrste las: tanke, normalne in močne. Naravni rezultat dosežemo z izmenično rotacijo. Vsak pramen je samodejno skodran v drugo smer kot prejšnji, zato omogoča bogatejšo pričesko. Smer vrtenja je nastavljena popolnoma avtomatsko tako, kot priporočajo profesionalni frizerji.

Redna cena:108,00 €

Premer

25 mm

Funkcije

4 hitrosti, 3 temperature (170°C/200°C/230°C), samodejno vrtenje, funkcija ionic, funkcija spuščanja kodrov 

Zaslon LED

Dodatno

Izmenična rotacija, avtomatski izklop, vgrajen časovnik, zvočni signal, da je koder pripravljen, priložena torbica

Teža

0,78 kg

Barva Bela

Garancija

2 leti

 

 

Povezava do proizvajalca



Copyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki