Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

KRUPS kavni aparat XP320530 Opio rdeč

Filtriranje je umetnost iskanja ravnovesja med vsemi parametri aparata in zrnja, da bi dosegli najboljšo mogočo pijačo. Ta faza je zelo občutljiva, saj mora uspešno združiti prefinjenost mletega zrnja, pritisk (9 barov je idealno za filtriranje), predhodno poparjanje in celo kakovost vode ter njeno temperaturo.

 

Sistem za kuhanje združuje kompaktni termoblok, ki ga je družba KRUPS zasnovala posebej za ta namen, ter črpalko s pritiskom 15 barov, ki pri pripravi espressa hkrati vključita hidravlični del aparata. Ko boste videli, kako suhe so kavne usedline po ekstrakciji, boste razumeli, kako zelo učinkovito sistem za kuhanje KRUPS ujame arome in okuse.

 

Kavni aparat Krups XP320530 Opio uporablja tehnologijo Thermoblock, ki omogoča hitro predgretje in enako vročo kavo od prve do zadnje skodelice. Samodejno se izklopi po 9 minutah, ma tudi parno šobo za penjenje, ki se lahko odstrani in čisti. Nastavitev za napitek je ročna, ima odstranljivo posodo za vodo in omogoča segrevanje skodelic. 

 

V črpalki je 15 barov pritiska, ki poskrbi za boljšo ekstrakcijo arome brez grenkega priokusa, tu pa je tudi parna šoba za penjenje mleka in segrevanje tekočin – z lahkoto jo odstranimo ter očistimo in je zelo odporna na dolgi rok.

Redna cena:134,00 €

Moč

1000 W

Tlak 15 barov

Dodatno

1,5 l rezervoar za vodo in posoda za mleto kavo, šoba za penjenje, funkcija ogrevanja, samodejni izklop, ročna izbira količine, odstranljiv prestrezni pladenj, dozirna žlica, možnost priprave 2 skodelic kave hkrati

Dimenzije  34,6 x 24,6 x 34,3 cm

Teža

5,05 kg

Barva Rdeča
Garancija 2 leti

 

 

Povezava do proizvajalca



Copyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki