TEFAL namizni žar GC716D12 Optigrill+ Waffle

Namizni STEAK žar Tefal GC716D12 »Optigrill+ Waffle« naša zadnja inovacija vključuje dodatek za vaflje za izdelavo pravih belgijskih vafljev. Zahvaljujoč tehnologiji "samodejnega kuhanja s pomočjo senzorjev" se čas in temperatura samodejno prilagajata debelini in velikosti hrane, nameščene na žaru, na podlagi 6 kuharskih programov (burger, perutnina, sendvič, klobase, rdeče meso, ribe) in način priprave zamrznjene hrane. Hkrati signalna lučka omogoča neposreden nadzor: vijolična za predhodno ogrevanje, modra in nato zelena na začetku kuhanja, rumena, ko je hrana rahlo kuhana, oranžna za srednje in rdeča za dobro pečeno. Popolnoma prilagodljiv različnim okusom, preprosto dvignite pokrov, da vzamete meso, ko je pripravljeno, ostalo pa pustite, da nadaljuje s kuhanjem! Dodatni ročni način s 4 nastavljivimi nivoji temperature vam omogoča kuhanje različnih vrst hrane in je popolnoma prilagojen sadju in zelenjavi ter jih pripravi točno tako, kot želite.

 

 

Plošče žara so iz litega aluminija z neoprijemljivo oblogo in obsegajo 600 cm² kuhalne površine, s katero je možno pripraviti jedi za 2 do 4 osebePralne so v pomivalnem stroju. Dodan je tudi velik zbiralnik za zbiranje sokov, ki omogoča peko z minimalno količino maščobe in je odstranljiv. 

Redna cena:268,00 €

Moč

2000 W

Plošče

2 neoprijemljivi aluminijasti plošči, 2 plošči za vaflje, zajemalka in zbiralnik za zbiranje sokov

Funkcije

Obojestranski gril, položaj žara

Dodatno

Avtomatski ali ročni način pečenja, edinstven termostat, senzor za zaznavanje debeline mesa, vertikalno shranjevanje, plošče pralne v pomivalnem stroju

Teža

3,5 kg

Barva

Srebrna

Garancija 2 leti

 

 

Povezava do proizvajalca



Copyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki