Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

TEFAL blender BL83SD30 PerfectMix Cook Steam

Blender Tefal BL83SD30 »PerfectMix Cook Steam« za kuhanje s 10 programi, ki omogoča tudi kuhanje na pari. Najboljše, kar lahko imate v kuhinji. Največja zmogljivost, ki jo lahko zahtevate od blenderja. Novi hitri multifunkcijski blender Tefal Perfectmix Cook Steam BL83SD30 je opremljen z zmogljivim 1400 W motorjem, tako da lahko z njim pripravite gladko domače arašidovo maslo ali ledene smutije. Motor zmore neverjetnih 41.000 vrtljajev na minuto, njegova 2-litrska steklena posoda pa zdrži tako vročo kot ledeno hrano. 

 

 

Ta kombinacija v enem samem blenderju bo poskrbela za odlične rezultate pri pripravi domačih napitkov, juh, pirejev, kaš, past, omak in številnih drugih jedi. Za enostavno upravljanje ima parni mešalnik Tefal Perfectmix Cook 10 samodejnih programov za različne napitke in jedi: na voljo so vam 4 hladni programi (smoothie, koktajl, sladica, zdrobljen led) in 6 toplih jedi (kompot, kremna juha, juha s koščki, mešanje, vegansko mleko, topla omaka).

 

 

Vau! V blenderju Tefal Perfectmix Cook lahko hrano ne samo mešate, temveč tudi kuhate in kuhate na pari. Mešalnik vsebuje velik parni lonec, v katerem lahko preprosto pripravite ribe, zelenjavo ali celo morske sadeže ali jajca. Privoščite si zdravo hrano vse z le nekaj kliki na intuitivnem zaslonu na dotik. Zahvaljujoč visokokakovostnemu delovanju in praktičnim samodejnim programom ta blender z gretjem zagotavlja širok izbor toplih in hladnih jedi.

Redna cena:237,00 €
Moč

1400 W

Posoda

Posoda 2 l, uporabna prostornina posode 1,75 l
Material posode Steklo
Število nožev 6
Dozirna skodelica Da
Odstranljivi noži Da
Nastavitev hitrosti 6 hitrosti + pulzna funkcija

Funkcije

10 avtomatskih programov, primerno tudi za drobljenje suhega sadja in ledu, primerno tudi za pripravo rastlinskega mleka, pulzna funkcija, parna funkcija

Dodatno

Parna košara, ščetka za čiščenje, merilna skodelica, osvetljen zaslon na dotik

Barva

Nerjaveče jeklo/črna

Garancija 2 leti

 

 

Povezava do proizvajalca



Copyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki