Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

TEFAL likalnik FV5737E0 Easygliss Plus

Likalnik FV5737E0 »Easygliss Plus« je opremljen z likalno ploščo Tefal Durilium Airglide Technology za brezhibno drsenje in večjo moč pare, da bo likanje lažje in učinkovitejše vsak dan. 2500 W moč zagotavlja hiter čas zagona, s 45 g/min neprekinjeno paro za hitre rezultate in izjemno zmogljivo 220 g/min pospešimo paro za glajenje trdovratnih gub.

 

V kolikor je likalnik ostal brez nadzora, se samodejno izklopi – v navpičnem položaju po 8 minutah in če ostane na likalni odlagalni površini po 30 sekundah.

 

Ultimate Pure parni likalnik se ponaša s funkcijo vertikalnega likanja, ki je idealna za glajenje gub na visečih oblačilih ali zavesah in izjemno hitrim ogrevanjem. Opremljen je tudi z aktivnimi parnimi odprtinami, ki zagotavljajo odlično pokritost s paro.

Ponaša se tudi s funkcijo proti kapljanju pare, ki prepreči kapljanje vode med likanjem in funkcijo samodejne pare, ki izbere ustrezno količino pare glede na temperaturo, ki jo določite sami. Konica likalnika pa poskrbi za zgladitev gub tudi na težje dostopnih mestih.


Redna cena:59,00 €

Moč

2500 W

Likalna površina

Durillium Airglide keramična plošča

Dolžina napajalnega kabla 2,5 m

Enkratni izpust pare

220 g/min

Variabilni izpust pare

0 – 45 g/min

Rezervoar za vodo

2500 ml

Dodatno

Samodejni izklop, sistem proti kapljanju, navpično likanje, pršenje

Dimenzije 31 x 15,1 x 15,2 cm 
Teža 1,45 kg

Barva

Modra/bela

Garancija 2 leti

 

 

Povezava do proizvajalca



Copyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki