Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

OKAI električni skiro NEON Pro ES30 bel

Podjetje Okai, z več kot 17 letnimi izkupnjami na področju e-mobilnosti, ki se je začelo z strastjo ene osebe in preraslo v svetovno znano blagovno znamko. Glavni cilj je omogočiti ljudem, da se gibljejo na varen, preprost in zabaven način od prvega do zadnjega kilometra. Podjetje ki se ukvarja z proizvodnjo najkakovestnejših izdelkov, vrhunske tehnologije visoko zmogljivih električnih vozil. 

 

Električni skiro Okai NEON Pro ES30, modernega designa in kakovostne izdelaveki boste z enim polnjenjem litijonske baterije lahko prevozili do 80 km. Skiro z motorjem maksimalne moči do 700 W, doseže hitrost do 25 km/h in lahko prenaša vzpon do 25% naklona. Skiro je opremljen s 25,4 cm (10") pnevmatikam, dvojnim zavornim sistemom in vodoodporen z zaščito IP55.


1. Ambientna osvetlitev 

Električni skiro Okai NEON Pro ES30 ima prilagodljive ambientne luči, na sprednji cevi, ki osvetlijo ulice, po katerih se vozite in vam pomagajo, da ste ves čas vidni. Nastavitev ambientne osvetlitve nastavljate preko aplikacijo Okai in prilagodite barvo luči tako, da ustreza vašemu slogu. 

 

2. Zavorni sistem 

Električni skiro vam zagotavlja odlične vozne zmogljivosti in hkrati skrbi za vašo varnost. Opremljen je z dvojnim zavornim sistemom E-ABS zavoro spredaj in mehansko disk zavoro zadaj. Za večjo vidljivost v prometu pa ima skiro odsevnike spredaj, zadaj in na strani.

 

3. LCD zaslon 

Zahvaljujoč preglednemu LCD vgrajenemu zaslonu, lahko vsak trenutek preverite hitrost, stanje baterije in način vožnje (sport, normal, eko). Preko aplikacije Okai, pa vam omogoča personalizirati med različnimi slogi prikaza na zaslonu in si boste skiro lahko hitro nastavili po svojih željah.

 

4. Udobje in varnost 

Za večje udobje poskrbijo velike 10" pnevmaike in ohišje iz lahkega in trpežnega aluminija, ki ga zložite v samo 1 sekundi z samo enim klikom. Skrio se zloži v vodoraven položaj, kar omogoča lažji transport Skiro lahko odklenete/zaklenete na dva načina, z uporabo NFC ali pa aplikacije Okai.

Redna cena:799,00 €

Tehnični podatki:

 

Naziv Okai NEON Pro ES30 bel
Vrsta Električni skiro
Moč 350 W (nazivna moč), 700 W (maksimalna moč), 28 N.m (maksimalni navor), brezkrtačni motor
Napajanje Visoko zmogljiva 47V, 14,7Ah (39 celic) litij-onska baterija, čas polnjenja: 6 ur pri 3A, 8 ur pri 2A
Maksimalna hitrost do 25 km/h
Domet

do 80 km

Nosilnost teža voznika do 100 kg, omejitev višine voznika: 120-200 cm, starostna omejitev: 14+
Kolesa 10'' (25,4 cm), pnevmatika brez zračnice
Povezava Okai aplikacija, NFC
Zavore Sprednja elektronska E-ABS Dual Control zavora z rekuperacijo energije, zadaj mehanska disk zavora
Dodatno LCD zaslon, odpornost IP55 na vodo, umazanijo in prah, sprednja in zadnja luč, izjemno trpežna in lahka aluminijeva zlitina ohišja, zaščita BMS (zaščita pred prekomernim praznjenjem, zaščita pred prenapolnjenostjo)
Priloženo Napajalnik, navodila, NFC kartica
Mere

116,8 x 45 x 115,6 cm, zložen: 116,8 x 45 x 43 cm

Neto teža 21 kg
Barva Bela


Copyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki