Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

TEFAL blender BL81G831 Perfect Mix

Visokohitrostni mešalnik Tefal BL81G831 Perfectmix za napitke in smutije ponuja vrhunsko izkušnjo mešanja z do 30 % hitrejšimi rezultati. Šest rezil iz nerjavečega jekla, izboljšanih z ekskluzivno tehnologijo Powelix, zagotavlja visoko zmogljivo mešanje in neverjetno gladke rezultate dan za dnem.

 

Zmogljiv 1200 W motor daje hitro rezultate z robustnimi rezili iz nerjavečega jekla, ki se lahko spoprimejo tudi z najtršimi sestavinami. Velika zmogljivost, termoodporen steklen kozarec in 600 ml potovalni vrč zaokrožata popoln paket mešalnika.

 

Optimalna robustnost. Optimiziran rezalni kot rezil zagotavlja največjo odpornost in se spopada celo z najtežjimi sestavinami z lahkoto.

 

Optimalna zmogljivost rezanja. Ekstremna ostrina rezil zagotavlja neverjetno izboljšano učinkovitost rezanja gladke rezultate.

 

Optimalni vrtinčenje. Napredna geometrija rezil ustvarja spiralni vrtinec, ki vleče sestavine v rezila in poskrbi za enakomerno teksturo brez koščkov.

 

Visoko zmogljiv motor 28.000 RPM in 1200 W za izjemne rezultate mešanja v hipu. Zasnovano prezračevanje motorja za preprečevanje pregrevanja v kombinaciji z ponastavljivo varovalko za boljše delovanje in vzdržljivost motorja.

 

Smoothie doma in za na pot. Okusni smutiji povsod, 2-litrski termoodporen kozarec zagotavlja popolno kapaciteto za izdelavo smutijev doma, lahko ga vzamete s seboj v priročni 600 ml potovalni steklenički.

 

3 prednastavljeni programi (Smoothie, Ice Crush in Auto Clean) za pripravo različnih pripravkov in osvetljen izbirnik hitrosti s pulzno funkcijo za enostavno izbiro celotne hitrosti, ki jo potrebujete za nadzor. Svetloba se spreminja glede na hitrost.

 

Termo odporen steklen kozarec velike prostornine. Kakovosten in termo odporen steklen kozarec s skupno prostornino 2 litra (delovna prostornina 1,5 l). Zamrznjene in tople pripravke pripravljajte enega za drugim brez nevarnosti, da bi se zlomili kozarec. Idealen za pripravo za vso družino naenkrat.

 

 
Redna cena:133,00 €

Tehnični podatki:

 

 

Moč: 1200 W

Tehnologija rezal: Powelix (30% hitrejši)

Število rezal: 6

Možnost pranja v pomivalnem stroju: da

Shranjevanje kabla: da

Priloženo: lopatka

Dimenzije: 215 x 192 x 406 mm

Teža: 4,55 kg

Barva: črna



Copyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki