Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

KRUPS kavni aparat EA897B10 Evidence Eco Design

Avtomatski kavni aparat Krups EA897B10 Evidence Eco-Design združuje izjemen okus kave in ekološki pristop. Spoznajte popolnoma avtomatiziran postopek za pripravo napitkov — z optimiziranim kuhanjem od zrna do skodelice in funkcijo za cappuccino z enim dotikom, da bodo vsi vaši napitki, v eni ali dveh skodelicah, pripravljeni z izjemno zmogljivim aparatom, izdelanim iz 62 % reciklirane plastike in z 90 % sestavin za recikliranje.

 

Uživajte v najboljši kakovosti in okusu kave. Sistem Quattro Force optimizira vsak korak priprave kave za brezkompromisno kakovost in okus od zrna do skodelice — kot, da bi imeli v udobju svojega doma svojega baristo.

 

Širok nabor napitkov. Na dosegu roke so številni napitki — vključno z espressom, ristrettom, cappuccinom, latte macchiatom in še veliko več — s prilagodljivo šobo za podaljšane napitke.

 

Sistem za cappuccino z enim dotikom. Pripravite brezhiben cappuccino in belo kavo z enim dotikom s pomočjo napredne tehnologije za mleko. Spoznajte enostaven postopek za pripravo do dveh napitkov sočasno — samo s pritiskom na gumb.

 

Prilagodite svoje napitke. Aparat za espresso in cappuccino omogoča izjemno personalizacijo: prilagodite jakost kave svojemu okusu, nastavite volumen, dodajte še en espresso in shranite do dva priljubljena napitka.

 

Uporabniku prijazen vmesnik. Spoznajte izjemno instinktiven vmesnik za enostavno pripravo popolne kave, črno-bela orodna vrstica pa omogoča direktni dostop do napitkov in prilagoditve nastavitev.

 

Enostavno čiščenje in vzdrževanje. Aparat, ki se očisti sam. Sistem za samodejno čiščenje potrebuje samo 3 tabletke za čiščenje letno - za popoln aparat z manj vzdrževanja od večine avtomatskih kavnih aparatov.

Redna cena:649,99 €

Tehnični podatki:


Moč: 1450 W

Tlak: 15 barov

Mlinček: kovinski stožčasti

Kapaciteta posode za kavna zrna: 260 g

Kapaciteta rezervoarja za vodo: 2.3 l

Sistem za zaznavanje praznega rezervoarja za vodo: da

Patentiran kompaktni sistem Thermoblock (CTS): da

Okusi črne kave: Ristretto, Espresso, Long coffee, Americano

Okusi kave z mlekom: Cappuccino, Latte Macchiato, café latte

Program čiščenja za mlečni sistem: avtomatski

Število skodelic ob istem času, cikli: 2

Spremenljiva količina vode v skodelici: da

Nastavitev drobnosti mletja kave: da, 5 stopenj

Nastavitev temperature kave: 3 stopnje

Nastavljiva višina nalivanja kave: da

Zaznavanje vodnega kamna: avtomatsko

Program izplakovanja: avtomatsko

Mere: 380 x 240 x 367 mm

Teža: 7,78 kg

Barva: črna



Copyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki