Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

COZZE miza za pizza pekač 90352

Blagovna znamka Cozze se je rodila v Aarhusu na Danskem, ime pa izhaja iz italijanske besede »školjka«. V dizajnu pečic Cozze lahko opazite nekaj detajlov, ki spominjajo na školjko. Ostalo je zgodovina, zdaj so Cozze pizza pekači v tisočih in tisočih domovih po vsem svetu, kjer zagotavljajo zabavno in odlično hrano!

 

Nič ni bolj zabavno kot pripravljati pico s celotno družino na balkonu ali dvorišču. S pekači Cozze, ki so zasnovani s skandinavsko natančnostjo lahko spečete popolne pice v samo dveh minutah.

 

Za še boljšo izkušnjo peke je na voljo posebna miza Cozze 90352, ki se odlikuje s stabilnostjo in uporabnostjo. Zunanjost je narejena iz trpežnega kovinskega materiala, izvlečni predal za odlaganje pa je lesen.

 

Ob straneh sta kovinski prečki s kljukicami na katere lahko obešamo dodatke kot so rokavice, krtača za čiščenje, pladenj za vstavljanje pic v pečico, krpe ipd.

 

Mizo Cozze 90352 odlikujejo tudi kolesca z možnostjo fiksiranja, ki poskrbijo za lažje premikanje. Zunanje mere mize so 60 x 60 x 80 cm, skupna teža pa je 18,7 kg.

Redna cena:229,00 €

Tehnični podatki:

 


Kompatibilnost: za pizza pekače Cozze dimenzij 13" in 17"

Material: pocinkan in prašno lakiran aluminij

Priloženo: lesen izvlečni pladenj, 6 kljukic za obešanje pribora

Dimenzije lesenega pladnja: 46 x 35 cm

Dimenzije: 60 x 60 x 80 cm

Teža: 18,7 kg



Copyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki