Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

TEFAL cvrtnik EY801D15 Easy Fry & Grill XXL 6.5l

Cvrtnik Tefal EY801D15 »Easy Fry & Grill XXL« lahko navdušite družino z okusnimi in zdravimi obroki iz lastne kuhinje. Z odstranljivo pregrado Flexcook lahko preprosto preklopite z zmogljivosti XXL, ki postreže do 8 oseb, na dve coni za peko dveh različnih jedi, ki bosta pripravljeni hkrati. Tehnologija za izjemno hrustljavo cvrtje in žar iz tlačne litine zagotavljata popolno peko, ki hrano naredi zunaj hrustljavo, znotraj pa mehko, z manj olja. Z 8 samodejnimi programi so možnosti neskončne!

 

Odkrijte cvrtnik na vroč zrak in žar 2 v 1, ki ponuja neskončne možnosti v eni napravi, ki je enostavna za uporabo: sočasno kuhanje, 8 programov za kuhanje in XXL prostornina za obilne in okusne obroke. Napredna tehnologija za popolne rezultate: način inteligentne sinhronizacije ponuja prednastavitve za kuhanje dveh različnih sestavin in zagotavlja, da je vse pripravljeno ob istem času. Prilagodite svoj prostor za kuhanje in prihranite čas z zlahka odstranljivo pregrado Flexcook - preidite od kuhanja prevelikih sestavin v enem delu do dvojnega kuhanja za celoten obrok v enem koraku. 

 

Enostavni obroki, ki so vedno popolni, zahvaljujoč 8 prednastavljenim programom kuhanja (krompirček, medaljoni, pečen piščanec, pica, meso, ribe, zelenjava, sladica) in ročnemu načinu. Rešetka iz litega aluminija z nelepljivo prevleko, luknjami za odvajanje maščobe in praktično brezdimnim kuhanjem zagotavlja nežno, sočno meso ali zelenjavo, pripravljeno do popolnosti kar v vaši kuhinji. Tehnologija Extra Crisp zagotavlja popolno ravnovesje temperature in pretoka vročega zraka za hrustljave, zlate rezultate z malo ali nič dodanega olja - uživajte v 99 % manj dodanih maščob kot v cvrtniku! 99 % manj dodanih maščob: 1 kg svežega krompirčka pripravljenega s 15 ml olja v primerjavi s tradicionalnim cvrtjem z 2 l olja.

 

Velika posoda s prostornino 6,5 l lahko nasiti do osem oseb in ponuja obilne in okusne obroke za vsako priložnost - od hitrih večerij med tednom do slavnostnih pogostitev. Z našo uporabniku prijazno aplikacijo za kuhanje, ki ponuja različne enostavne recepte, od prijetnih in vsakdanjih jedi do eksotičnih jedi, imate na dosegu roke neskončno veliko inspiracije. Z našo uporabniku prijazno aplikacijo za kuhanje, ki ponuja različne enostavne recepte, od prijetnih in vsakdanjih jedi do eksotičnih jedi, imate na dosegu roke neskončno veliko inspiracije. Skuhajte vso svojo najljubšo hrano s Tefalovo tehnologijo cvrtja na vroč zrak in prihranite do 70 % energije.

Redna cena:247,00 €

Moč

1700 W

Material

Plastika

Funkcije

8 prednastavljenih menijevdigitalno nadzorna plošča na dotik

Dodatno

Kapaciteta hrane: 6,5 l – do 8 obrokov, možnost pranja vseh odstranljivih delov v pomivalnem stroju

Barva

Črna/inox

Garancija

2 leti

 

 

Povezava do proizvajalca



Copyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki