Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

ECOVACS robotski sesalnik Deebot Ozmo T8 AIVI

Dolgo preden je koncept pametnega doma Smart Home postal moderen, je Ecovacs Robotics že bil na čelu inovacij v pametni robotiki doma. Ecovacs je z več kot 20 let izkušenj na področju pametne robotike doma podjetje spremenil iz vizionarskega zagonskega "Startup" podjetja v globalno korporacijo s poslanstvom izdelave robotov svetovnega razreda za čiščenje doma in industrijsko čiščenje, čiščenje zraka, varnost in nadzor in celo pomoč pri prodaji trgovcev. Roboti Ecovacs so zasnovani tako, da spremenijo način življenja in dela ter so sedaj na voljo v več kot 60 državah po svetu.

 

DEEBOT OZMO T8 AIVI z napredno umetno inteligenco predstavlja naslednjo raven v tehnologiji robotov. Samodejno lahko prepozna številne ovire in zmanjša tveganje, da se robot zatakne. Pretočni video na zahtevo z vašega robota DEEBOT omogoča novo raven nadzorovanja. Tehnologija TrueMapping s povsem novim laserskim senzorjem DToF zagotavlja štirikrat večjo natančnost pri zaznavanju predmetov pri dvakratni razdalji (v primerjavi z roboti DEEBOT s standardno lasersko navigacijo). Funkcije, kot je nastavitev virtualne omejitve, zaznavanje preproge, načrtovanje posamičnega čiščenja prostora in mapiranje več nadstropij, poskrbijo za priročnejše čiščenje. Temeljito čiščenje z vrhunsko učinkovitostjo čiščenja zagotavljata revolucionarni sistem ohranjanja pritiska ECOVACS in edinstvena tehnologija brisanja tal OZMO Pro.

 

Optimizirana tehnologija AIVI omogoča robotu, da prepozna več predmetov in se jim hitreje izogne z manj zapletanja. Poleg tega robot označi predhodno prepoznane predmete za boljšo prilagoditev na domače okolje in optimizacijo načina čiščenja. To pomeni hitrejše prepoznavanje in manj zapletanja.

 

Tehnologija TrueMapping z laserskim zaznavanjem D-ToF je prihodnja generacija tehnologije laserskega vodenja. Robot lahko sedaj veliko natančneje zazna dvakrat večjo razdaljo (do 10 m). Z vgrajenimi algoritmi, ki so vodilni na tem področju, DEEBOT OZMO T8 AIVI hitreje in natančneje skenira, mapira in načrtuje učinkovito pot čiščenja. To posebej koristi večjim družinskim hišam.

 

Ohranite svojo zasebnost in zadovoljite svoje potrebe po čiščenju z nastavitvijo virtualnih omejitev v vašem domu. Z aplikacijo ECOVACS Home lahko ustvarite virtualne omejitve in omejite robotu vstop v določena območja.

 

Revolucionarni sistem ohranjanja pritiska Ecovacs izboljša porabo energije in zagotavlja sesanje z visokim pritiskom; to pomeni učinkovitejše čiščenje. Z novim sistemom OZMO Pro robot ne le sesa in briše v enem koraku – vključuje tudi brisalno ploščo z električnim napajanjem, z delovanjem z visokofrekvenčnimi vibracijami pa bolje opravi s trdovratnimi madeži. Nastavite lahko štiri različne stopnje pretoka vode glede na potrebe.

Redna cena:749,00 €
Navigacija TrueMapping
Načini sesanja Auto, Area, Custom
Zaznavanje preprog da
Plavajoča glavna krtača da
Glasnost 67 dB
Čas polnjenja cca 6,5h
Baterija Li-Ion 5200 mAh
Max čas delovanja cca 180 min
Kapaciteta posode za prah 420 ml
Kapaciteta posode za vodo 240 ml
Mapiranje v aplikaciji da
Navidezne stene da
OTA da
Glasovno poročanje da
Samodejna postaja za izpraznjevanje tanka za prah ne
Časovnik da
Teža 6 kg
Dimenzije robota 353 x 353 x 96,6 mm
Garancija 24 mesecev (12 mesecev na baterijo)
Vsebina paketa 1 x robot, 4 x stranske krtače, 2 x filtra HEPA za fini prah, 1 x polnilna postaja, 1 x rezervoar za prah, 1 x rezervoar za vodo z OZMO Pro, 1 x krpe iz mikrovlaken, 5 x krpe za enkratno uporabo, 1 x čistilni pripomoček


Copyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki