Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

ROWENTA sesalnik brez vrečke RO4873EA Compact Power XXL

Sesalnik brez vrečke Rowenta RO4873EA »Compact Power XXL« ponuja rezultate globokega čiščenja v kompaktnem dizajnu namenjenem vsakodnevnim domačim enostavnim rešitvam. 

 

Napredna ciklonska tehnologija je združena z visoko učinkovito sesalno glavo, ki zagotavlja zmogljivost pobiranja prahu, z vsemi prednostmi sodobne tehnologije v sesalniku posode in kompaktno zasnovo za enostavno rokovanje in shranjevanje. S svojim odličnim delovanjem pri zbiranju prahu z vsem udobjem kompaktno obliko, sesalnik združuje močne rezultate z obliko posode brez vrečke, da je vsakodnevno čiščenje enostavno.

 

Napredna ciklonska tehnologija zagotavlja visoko stopnjo ločevanja zraka in prahu za dolgotrajne rezultate čiščenja. Visoko učinkovita sesalna glava zagotavlja optimalno učinkovitost čiščenja, z izboljšano tehnologijo Effitech za brezhibne rezultate na trdih tleh.

 

Široka pokritost z radijem čiščenja 8,8 m in kompaktna oblika pa zagotavljata enostavno upravljanje in shranjevanje. Vse to, z neprekosljivim udobjem in prednostmi formata vakuumskega sesalnika brez vrečke. XXL 2,5 l posoda omogoča lažje čiščenje, medtem ko moderni kompaktni dizajn omogoča shranjevanje brez napora.

Redna cena:154,00 €

Moč

550 W

Glasnost 75 dB
Dolžina električnega kabla 6,2 m

Filter

Filter + pena + cyclonic (3 ravni filtracije)

Vrečka/posoda Posoda 2,5 l

Dodatno

Nastavek za oblazinjeno pohištvo, krtača za parket, mini turbo krtača, nastavek za čiščenje špranj 2v1 PRECISION FLEX

Mere 40,9 x 27,6 x 29,1 cm
Teža 5,72 kg

Barva

Rdeča

Garancija  2 leti

 

Povezava do proizvajalca



Copyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki