Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

ROWENTA strižnik TN604MF0 Hybrid F1

Naj bo vaša brada popolna dan za dnem s hibridnim strižnikom za brado Rowenta TN604MF0 Formula 1. Vsestransko, vodoodporno orodje 3-v-1 za striženje, oblikovanje in britje, tako brade kot telesa ponuja samoostrilna rezila, ki jih ni potrebno nikoli zamenjat, kar zagotavlja maksimalno učinkovitost in natančno rezanje v eni potezi.

 

Poleg tega pa nastavek proti draženju kože zagotavlja dodatno zaščito in zmanjša razdraženost kože. Strižnik je popolnoma prilagodljiv tudi za gostejše lase. Odlikuje ga izjemna avtonomija do 2 mesecev brez polnjenja, ki vas ne bo nikoli upočasnila, s tem aparatom bo vaša brada vedno urejena.

 

Vsestranski strižnik Rowenta TN604MF0 omogoča striženje, oblikovanje in britje za popoln prilagojen videz. S petimi glavniki (1-2-3-5-6 mm) je primeren za vse vrste brade — tudi za goste dlake na obrazu. Ne brije tako blizu kot tradicionalni brivniki, da ne razdraži kože.

 

Dolgotrajna litij-ionska baterija za 120 minut avtonomije, kar pomeni 2 meseca brezskrbnega striženja brez polnjenja. *Pri 5-minutnem striženju 3-krat tedensko.

 

Izjemno kakovostnih rezil iz 100-% nerjavečega jekla s posebno oblogo iz črnega titana Formula 1 ni potrebno nikoli zamenjati. Obloga ohrani ostrino rezil, saj je trikrat močnejša od nerjavečega jekla.

 

Tehnologija Wet & Dry za optimalno uporabo pod prho. Snemljiva rezila pa zagotavljajo enostavno čiščenje in boljšo higieno.

 

Dodana je izjemno kakovostna potovalna torbica, odporna na udarce, ki omogoča varno spravljanje in prenašanje, kamor koli vas že ponese!

 


Redna cena:68,00 €

Rezila

Nerjaveče jeklo

Prevleka rezila Titan
Hitrost motorja (vrt./min) 8000
Cona Lasje + brada + telo 
Velikost rezila za brado 32 mm
Velikost rezila za lase 37 mm
Št. hitrosti 1
Št. glavnikov 5
Čas delovanja 120 min
Čas polnjenja 90 min
Indikator polnjenja LED
Uporaba Brezžična
Čiščenje Popolnoma pralno 

Dodatki

5 nastavljivih nastavkov, prirezovalnik za telo, priložena čistilna krtačka, posoda za olje in etui

Dimenzije 15,8 x 4 x 3,5 cm
Teža 0,114 kg

Barva

Rdeča/črna

Garancija 2 leti


Copyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki