Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

ROWENTA pokončni sesalnik RH2079WO XForce Flex 9.60

Brezžični sesalnik Rowenta RH2079WO XForce Flex 9.60 prinaša povsem novo izkušnjo čiščenja - združuje izjemno zmogljivost sesanja in izjemno prilagodljivost. Največja sesalna moč do 100 zračnih W zagotavlja učinkovito čiščenje vsakič znova, drsna baterija pa zagotavlja osupljivo 45-minutno avtonomijo.

 

Odkrijte edinstveno izkušnjo čiščenja, izboljšano z značilnimi tehnologijami Rowenta. Tehnologijo Flex, ki vam omogoča čiščenje, 4-krat nižje pod pohištvom, ne da bi se sklanjali, s prikazovalnikom Smart Control v realnem času, samodejno prilagoditvijo moči sesanja glede na vrsto tal in še več.

 

Pametno in optimizirano čiščenje. Izjemna zmogljivost, izboljšana z najsodobnejšo tehnologijo, s samodejno prilagoditvijo sesalne moči glede na vrsto tal za vsakokratne optimalne rezultate čiščenja.

 

Čiščenje povsod. Odkrijte nov način sesanja z neverjetno lahkoto, zahvaljujoč pametni zasnovi s fleksibilno cevjo, ki omogoča sesanje povsod, ne da bi se bilo treba sklanjati, in vidljivostjo Power LED za odkrivanje prahu v slabo osvetljenih prostorih.

 

Učinkovitost na dosegu roke. Prikazovalnik Smart Control prikazuje preostali čas delovanja, moč pa lahko prilagodite svojim potrebam s 3 različnimi stopnjami in sprožilcem za povečanje moči.

 

Dodatki za lastnike hišnih ljubljenčkov. Čistite povsod po hiši, ne le tal, za vsestransko pokritost z dostopom do vsakega kotička in posebno turbo krtačo za živali, ki ustreza potrebam lastnikov hišnih ljubljenčkov.

 

Neskončne možnosti. Izkusite razliko s pravim čiščenjem povsod, ki omogoča enostavno čiščenje povsod po hiši, ne le po tleh: zmogljivo globinsko čiščenje in vsestranska pokritost z dostopom do vsakega kotička.

Redna cena:360,00 €

Tehnični podatki:

 

Tehnologija: ciklonska

Motorizacija: Digitalni motor 250 W

Baterija: Litij-ionska 18 V

Čas polnjenja: do 4 ure

Čas delovanja: do 45 minut

Sesalna glava: LED osvetlitev, pravokotna oblika

Kapaciteta posode za prah: 0,4 l

Filtracija: do 99,9%

Raven hrupa: do 83 dB(A)

Priključki: fleksibilna cev, krtača za oblazinjeno pohištvo, nastavek za špranje, 2x krtača za preprosto čiščenje, Animal Turbo krtača

Dimenzije: 112 x 24,8 x 23,4 cm

Teža: 2,5 kg

Barva: rdeča



Copyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki