Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

ROWENTA sesalnik z vrečko RO6189EA Green Force Effitech

Sesalnik Rowenta RO6189EA »Green Force Effitech« ta zmogljivi sesalnik ponuja popolne rezultate čiščenja z 900 W motorjem z maksimalno nizko porabo skupaj s filtracijo HEPA (min. 99,98-odstotna filtracija) za čist zrak. Ta sesalnik je izdelan v Franciji iz 70 % reciklirane plastike. Njegovo 12-metrsko območje čiščenja pa je idealno za sesanje velikih površin, brez izkljapljanja iz vtičnice.

 

Filtriranje razreda HEPA (min. 99,98 %) zajame prašne delce, majhne kot 0,3 µm – kar zagotavlja neverjetno čisto kakovost zraka, idealno za družine in najbolj občutljive ljudi. Vrečka Hygiene+, zasnovana za udobje in enostavnost, ponuja bolj higieničen sistem zamenjave vrečke, ki preprečuje stik s prahom. Krtača in nastavki so namenjeni sesanju trdih tal ter preprog.

 

Kompaktna zasnova zagotavlja enostavno in priročno shranjevanje dan za dnem, z izboljšano ergonomijo za čiščenje, ki ne bi moglo biti bolj gladko. Posebej oblikovan za sesanje vseh tipov prostorov, vključuje posebne nastavke za celovite rešitve pri čiščenju.

 

Sesalnik odlikuje:

 

  • 12-metrsko območje čiščenja,
  • čiščenja z 900 W.
Redna cena:237,00 €
Moč

900 W

Glasnost 69 dB
Prostornina 4,5 l

Raven filtracije

3

Vrečka/posoda Hygiene+

Dodatno

Krtača za ozke reže, krtača za oblazinjeno pohištvo, teleskopska kovinska cev, klasični ročaj s krtačo Easy Brush, nastavek za parket, Mini Turbo krtača za živalsko dlako, nastavek za čiščenje špranj PRECISION FLEX, 4x 360° kolesa, sprednji odbijač, priložena dodatna vrečka Hygiene+

Dolžina električnega kabla 8,8 m
Območje čiščenja 12 m
Mere 44,4 x 28,5 x 25,5 cm
Teža 5,2 kg

Barva

Črna/bež

Garancija

2 leti

 

 

Povezava do proizvajalca



Copyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki