Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

ROWENTA kodralnik las CF311LF0 Curls Forever K.Lagerfeld

Kodralnik las Rowenta CF311LF0 Curls Forever K.Lagerfeld nudi popolno kodranje in dolgotrajno oblikovanje. Zelo tanka kodralna cev ustvarja krasno definirane kodre in dolgotrajne rezultate, s hitrim navijanjem in segrevanjem v 30 sekundah za hitre rezultate, da se pokažete in da boste svoj dom vedno zapustili urejeni.

 

Kodralnik las Rowenta CF311LF0 odlikuje eleganten, minimalističen dizajn z dodatki oblikovalca Karla LagerfeldaOblikujte prekrasne kodre, ki držijo do 3 dni, z inovativno obliko in tankim navijalcem premera samo 10 mm. Maksimalen prenos toplote za oblikovanje brez meja.

 

Kodrajte varno in učinkovito zahvaljujoč popolnemu prenosu toplote in optimalni kontroli temperature kodralnika pri 180 °C.

 

Oblikovan tako, da odgovarja vašemu stilu življena, hiter čas segrevanja 30 sekund zagotavlja hitro navijanje in doseganje želenega rezultata pred odhodom iz stanovanja.

 

Ekskluzivna obloga Keratin & Glow združuje prokeratin, ključno sestavino las, ki skrbi za močne in elastične lase, in turmalin, mineral, ki naravno oddaja ione in zmanjšuje naelektrenost ter razkuštranost.

 

Zasnovan za enostavna popravila, z nizkimi stroški in hitro dobavo rezervnih delov v obdobju 10 let in dlje zahvaljujoč več kot 6500 servisnim centrom po vsem svetu

Redna cena:34,00 €

Funkcije

Temperatura do 180 °C, hitro segrevanje

Moč 25 W
Zanka za obešanje Da
Kabel 360° Da
Dolžina napajanlega kabla 1,8 m

Teža

0,56 kg

Barva

Črna

Garancija 2 leti


Copyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki