Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

COZZE miza z inox polico za pizza pečico (90300)

Blagovna znamka Cozze se je rodila v Aarhusu na Danskem, ime pa izhaja iz italijanske besede »školjka«. V dizajnu pečic Cozze lahko opazite nekaj detajlov, ki spominjajo na školjko. Ostalo je zgodovina, zdaj so Cozze pizza pekači v tisočih in tisočih domovih po vsem svetu, kjer zagotavljajo zabavno in odlično hrano!

 

Nič ni bolj zabavno kot pripravljati pico s celotno družino na balkonu ali dvorišču. S pekači Cozze, ki so zasnovani s skandinavsko natančnostjo lahko spečete popolne pice v samo dveh minutah.

 

Za še boljšo izkušnjo peke je na voljo posebna miza Cozze 90300, ki se odlikuje s stabilnostjo in uporabnostjo. Zunanjost je narejena iz trpežnega kovinskega materiala, izvlečna miza za odlaganje pa je iz nerjavečega jekla.

 

Ob straneh sta kovinski prečki s 6 kljukicami na katere lahko obešamo dodatke kot so rokavice, krtača za čiščenje, lopar za vstavljanje pic v pečico, krpe in še kaj. Pod mizo je prostor za shranjevanje plinske jeklenke.

 

Mizo Cozze 90300 odlikujejo tudi kolesca z možnostjo fiksiranja, ki poskrbijo za lažje premikanje. Zunanje mere mize so 77 x 66,5 x 83 cm, skupna teža pa je 19,5 kg.

Redna cena:249,00 €

Tehnični podatki:

 

Kompatibilnost: za pizza pekače Cozze dimenzij 13" in 17"

Material: pocinkan in prašno lakiran aluminij

Maks. obremenitev: 50 kg

Priloženo: inox izvlečna miza, 6 kljukic za obešanje pribora

Dimenzije inox izvlečne mize: 43 × 35 cm

Velika močna gumirana kolesa: 7,5 cm

Dimenzije: 77 x 66,5 x 83 cm

Teža: 19,5 kg



Copyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki