Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

COZZE miza z inox polico 180x60x2,8 cm (90528)

Blagovna znamka Cozze se je rodila v Aarhusu na Danskem, ime pa izhaja iz italijanske besede »školjka«. V dizajnu pečic Cozze lahko opazite nekaj detajlov, ki spominjajo na školjko. Ostalo je zgodovina, zdaj so Cozze pizza pekači v tisočih in tisočih domovih po vsem svetu, kjer zagotavljajo zabavno in odlično hrano!

 

Nič ni bolj zabavno kot pripravljati pico s celotno družino na balkonu ali dvorišču. S pekači Cozze, ki so zasnovani s skandinavsko natančnostjo lahko spečete popolne pice v samo dveh minutah.

 

Velika miza za zunanjo kuhinjo Cozze 90528 s 3 vrati ter z vgrajenim košem za smeti in 2 skritima držaloma za plinske jeklenke.


Zunanja miza ima veliko prostora in prostora za shranjevanje, zato je potreben dodatek vaši zunanji kuhinji, na kateri lahko med drugim postavite svojo peč za pico, električni žar ali plančo iz Cozzeja - potem imate vse pogoje za kuhanje okusne hrane na prostem.


Shranjevalni prostor je razdeljen na tri dele z 2 policama na enostavno premikajočih se izvlečnih vodilih, kar omogoča enostavno shranjevanje dodatkov za žar katere imate vedno pri roki med pripravo hrane. Koš za smeti na koncu zunanje mize vam prav tako omogoča, da je miza čista in brez ostankov hrane.


Ker ima zunanja miza 6 velikih, močnih gumijastih koles z zavorami, jo je enostavno premikati, zato jo hitro premaknemo in pospravimo ko je konec sezone za pečenje na žaru.


Redna cena:949,00 €

Tehnični podatki:

 

Mere mize: 180 x 60 x 2,8 cm 
Mere koles: 7,5 cm
Material: pocinkano jeklo SS 403 s prašno lakirano površino
Material mizne plošče: nerjaveče jeklo SS 304
Maks. obremenitev: 150 kg
Barva Črna



Copyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki