Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

TEFAL cvrtnik EY130815 Easy Fry 3.5l

Uživajte v okusnih in zdravih obrokih doma s cvrtnikom na vroč zrak Tefal EY130815 Easy Fry Essential. Vsestranski 3,5-litrski cvrtnik brez olja je zasnovan za varčevanje z dragocenim kuhinjskim prostorom brez kompromisov pri kakovosti in zagotavlja hitre rezultate, hkrati pa prihrani več kot 50 % energije v primerjavi s tradicionalno pečico.


Tehnologija vročega zraka zagotavlja popolno ravnovesje temperature in pretoka vročega zraka za hrustljave, zlate rezultate z malo ali nič dodanega olja - uživajte v 99 % manj dodanih maščob kot v klasičnem cvrtniku! *99 % manj dodanih maščob: za 600 g krompirčka, pripravljenega s 7 ml olja, v primerjavi s tradicionalnim cvrtjem z 2 l olja.

 

Odkrijte našo izjemno tehnologijo cvrtja z vročim zrakom za hrustljavo zunanjost in nežno notranjost z manj olja, možnosti so neskončne, od popolnega krompirčka, koščkov in zelenjave do sladic.

 

Z lahkoto pripravite okusne in zdravju prijazne jedi, od popolnoma hrustljavega krompirčka in pečenega piščanca do zelenjave in celo sladic

 

Uživajte v popolnih rezultatih s popolno lahkoto zahvaljujoč zelo natančnemu nastavljivemu nadzoru temperature in časovniku do 200 °C in 60 minut.

 

Prihranite prostor na pultu s kompaktnim, sodobnim cvrtnikom na vroč zrak s prostornino 3,5 litra, ki zagotavlja popolne in zdrave obroke za do 4 osebe

 

Ko končate, preprosto odstranite košaro za cvrtje in jo postavite v pomivalni stroj za enostavno čiščenje in optimalno higieno.

Redna cena:103,00 €

Moč

1400 W

Material

Plastika

Funkcije

Pečenje z vročim zrakom

Dodatno

Kapaciteta hrane: 1 kg-3.5 litra – do 4 obroki, časovnik, možnost pranja vseh odstranljivih delov v pomivalnem stroju

Mere in teža 353 x 247 x 296 mm, 3.48 kg

Barva

Črna

Garancija

2 leti



Copyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki