Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

TEFAL ročni mešalnik HT462138 Prepmix+

Ročni mešalnik Tefal HT462138 Prep'Mix+ je zasnovan tako, da izpolnjuje vse vaše potrebe v kuhinji, zato je njegova robustna in vsestranska zmogljivost vedno dlani. Visokozmogljiv 500-vatni motor zagotavlja željene rezultate tako pri lažjih kot težjih pripravah.

 

Mešalnik odlikujejo metlice in kavlji za testo iz visokokakovostnega nerjavečega jekla, primerni za odlično mešanje, od brezhibne stepene smetane do izjemnega testa za pico in vsega vmes. Odkrijte ročni mešalnik, s katerim so neskončne možnosti na dosegu roke.  

 

Zmogljiv 500 W motor zagotavlja hitre rezultate. Ne glede na to, ali obdelujete lahko in puhasto testo ali gnetete gosto zmes. 5 nastavljivih hitrosti in gumb, ki ustreza vsem vašim potrebam.

 

Stabilen položaj za shranjevanje zagotavlja čisto kuhinjsko enoto. Nastavek za palično mešanje za enostavno mešanje. Dodatki so primerni za pranje v pomivalnem stroju.

 

Vključen je celoten kulinarični paket z enostopenjskim ročnim mešalnikom iz dolgo obstojnega nerjavečega jekla za popolno mešanje juh, pirejev in drugega.

 

Oblikovan za enostavno popravilo. Nizki stroški in hitra dostava nadomestnih delov še 15 let in več, 6200 pooblaščenih servisov po svetu.

Redna cena:68,00 €

 

Moč

500 W

Funkcije

5 hitrosti, funkcija Turbo
Priloženo 2 metlice, 2 gnetilke, nastavek za palično mešanje, merilna čaša

Mere in teža

205 x 90 x 150 mm, 1.64 kg

Barva

Bela/siva

Garancija 2 leti


Copyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki