Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

ROWENTA pokončni sesalnik RH1129WO X-Nano Essential

Brezžični sesalnik Rowenta RH1129WO X-Nano Essential je bil razvit, da vam olajša vsakodnevno delo z ultra lahkim sesalnikom in vam ponudi popolnoma novo izkušnjo čiščenja. S tem izjemno lahkim in tankim sesalnikom lahko brez težav pridete kamor koli, tudi v najožje prostore.

 

Odkrijte rešitev 2v1, ki vam omogoča preprost preklop s sesalnika s palico na način ročnega sesanja, ki tehta le 1 kg. Ne glede na to, ali ga uporabljate za sesanje tal ali stropov, baterija ne bo razočarala s 40 minutnim časom delovanja. 

 

Elegantna, tanka zasnova omogoča čiščenje vseh področij in zlahka pride tudi v najožje prostore. Tako lahko brez truda ohranjate svoj dom čist. Dolgotrajna baterija, ki omogoča do 40 minut delovanja brez poslabšanja zmogljivosti, s 3 urnim hitrim polnjenjem. 

 

Stenska polnilna postaja se prilega vsakemu bivalnemu prostoru in ponuja praktično rešitev za shranjevanje, zahvaljujoč kateri imate svoj sesalnik vedno na dosegu roke.

 

Dodatki: ozki nastavek za težko dostopne predele, nastavek za oblazinjeno pohištvo, dve enostavni krtači za čiščenje celotne površine brez prask in nastavek za steno za polnjenje ter shranjevanje. 

Redna cena:185,00 €

Moč

Litij-ionska baterija 16,8 V

Čas delovanja do 40 minut
Čas polnjenja 3 ure

Raven hrupa

do 82 dB(A)

Sesalna glava

Pravokotna krtača 
Dodatno Ciklonska tehnologija, kazalnik časa delovanja, ozki nastavek za težko dostopno območje, nastavek za oblazinjeno pohištvo, ter dve ščetki za čiščenje manjših površin, polnilna baza
Kapaciteta posode za prah 0,4 l
Dimenzije 25 x 10,5 x 114 cm
Teža 1,75 kg

Barva

Vijolična/črna

Garancija 2 leti

 

 

Povezava do proizvajalca



Copyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki