Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

ROWENTA pokončni sesalnik RH1239WO X-Trem Compact

Pokončni sesalnik Rowenta RH1239WO X-Trem Compact zagotavlja izjemno prilagodljivost in zanesljivo učinkovitost čiščenja v izjemno kompaktni zasnovi. 

 

Ta inovativni brezžični sesalnik 2-v-1 je zasnovan tako, da se s popolno lahkoto prikrade tudi v najožje prostore, z dvosmerno tehnologijo Flex za čiščenje kjer koli, ne da bi se morali sklanjati. 

 

Izjemno kompaktna talna polnilna baza obljublja preprosto shranjevanje pod pohištvom, v omarah in več, z različnimi funkcijami, ki olajšajo čiščenje doma.

 

Kompaktna in poenostavljena zasnova ter ozka oblika, ki se enostavno prilega kamor koli, tudi pod nizko pohištvo brez potrebe po sklanjanju zahvaljujoč napredni dvosmerni tehnologiji Flex.

 

Večnamensko čiščenje od tal do stropa zahvaljujoč sistemu vse v enem, ki vključuje pokončni in ročni sesalnik, krtačo za globoko sesanje in orodje za reže za neomejeno čiščenje.

 

Pokončni sesalnik Rowenta RH1239WO X-Trem Compact odlikuje vzdržljiva baterija, ki omogoča do 40 minut neprekinjenega čiščenja (pri uporabi Eco načina v položaju ročnega sesalnika).

Redna cena:227,00 €

Moč

Litij-ionska baterija 16,8 V

Čas delovanja do 40 minut
Čas polnjenja 3 ure

Raven hrupa

do 79 dB(A)

Sesalna glava

Pravokotna krtača z LED osvetlitvijo
Dodatno Krtača za kavč, podaljšek za reže, enostavna krtača, 2 moči delovanja
Kapaciteta posode za prah 0,4 l
Dimenzije 25 x 10,5 x 114 cm
Teža 1,75 kg

Barva

Turkizno zelena

Garancija 2 leti


Copyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki