Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

TEFAL osvežilec tkanin IT2460E0 Pro Style Garment

Osvežilec tkanin Tefal IT2460E0 »Pro Style Garment« je idealen za vsakdanjo nego obleke. S pokončnim osvežilecem tkanin Tefal Pro Style boste hitro in enostavno odstranili gubice iz vseh vrst tkanin. Ta parni likalnik Tefal bo poskrbel, da vaša oblačila nikoli več ne bodo zmečkana. 

 

Pokončni parni likalnik Tefal ProStyle IT2460E0 zahvaljujoč nastavljivemu izhodu pare enostavno odstrani gubice iz vseh vrst tkanin. To pa še ni vse: Tefal ProStyle je tudi odlično orodje za osvežitev in čiščenje oblačil, saj bo s svojo močno paro poskrbel, da bodo vaše obleke kot nove. 

 

Osvežilec in parni likalnik oblačil Tefal Pro Style zlahka odstrani gubice iz katere koli tkanine. Primeren je tako za piko na i v zadnjem trenutku kot tudi za intenzivno "parjenje" vaših oblačil - ravnanje gub in gubic s pomočjo močne pare. Tefal Pro Style je visoko učinkovit parnik, ki zagotavlja odličen prihranek časa, saj je njegov čas zagon le 45 sekund. Zdaj ni več potrebe po pripravljanju likalne deske ali neskončnih potovanjih v čistilnico.

 

Tefal Pro Style je kompaktne velikosti, a hkrati zelo učinkovit. Opremljen je s funkcijami za izjemno udobje in enostavnost uporabe, poleg oblačil pa ga lahko uporabljate tudi za osvežitev ali sanacijo kavčev, zaves in rjuh. Odstranljiv rezervoar za vodo ne pomeni več omejitev dolžine parne cevi.

 

Ker lahko izkoristite 1800 W intenzivne moči in 37 g/min pare. Tako poskrbite za globoko pronicanje pare skozi vlakna, kar zagotovi osvežitev in razkuževanje vseh vrst oblačil, vi pa prihranite čas in energijo. Ker bo velika kovinska glava s konico učinkovito odstranila gube na vseh vrstah tkanin. Ker bo nega oblačil mnogo hitrejša, za kar bo poskrbelo hitro segrevanje naprave, zagon v le 45 sekundah in hitro likanje brez potrebe po likalni deski.

Redna cena:99,90 €

 

Moč

1800 W

Količina pare

37 g/min

Rezervoar za vodo 1,5 l

Parna glava

Kovinska

Samostojno delovanje
40 min
Dolžina napajalnega kabla 2,6 m

Nastavljiva palica

Enojna

Nastavitev pare

2 nivoja, parno likanje za fine in debele tkanine
Dimenzije 41 x 38 x 35,5 mm
Teža 4,2 kg
Barva Bela/turkizna
Dodatno Krtača za obleke, rokavica, stojalo z obešalnikom
Garancija 2 leti

 


Povezava do proizvajalca



Copyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki